Inkton Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Witam. Czy ktoś wie, czemu menu mi się nie rozwija po najechaniu na nie? Co ciekawe tylko jedna kategoria. Co może być powodem? Reszta działa prawidłowo. Korzystam ze standardowego menu poziomego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Inkton Posted March 9, 2017 Author Share Posted March 9, 2017 Obejrzałem kod strony. Nie ma tam żadnych pozycji w menu "Tonery". Sprawdź w adminie czy ta kategoria ma podkategorie, a następnie zbadaj moduł, który odpowiada za to menu (bodaj block-top-menu), czy w nim zawartość submenu jest ustawiona (prawdopodobnie nie jest). Zgadza się, submenu odpięło się od menu. Nie wiem jak, ale się odpięło przy imporcie produktów z pliku. Teraz wszystko jest ok. Dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Inkton Posted March 6, 2017 Author Share Posted March 6, 2017 Nikt nie ma pomysłu. To stało się nagle. Po imporcie produktów z pliku, ale nie wiem czy to ma jakiś związek Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 presta.show Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Podaj link do sklepu, wskaż menu. Nikt na forum nie jest wróżka, aby móc wyobrazić sobie ten problem :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Inkton Posted March 7, 2017 Author Share Posted March 7, 2017 Podaj link do sklepu, wskaż menu. Nikt na forum nie jest wróżka, aby móc wyobrazić sobie ten problem :-) http://sklep.inkton.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Inkton Posted March 8, 2017 Author Share Posted March 8, 2017 Czy ktoś ma jakiś pomysł dlaczego tak się dzieje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 presta.show Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Obejrzałem kod strony. Nie ma tam żadnych pozycji w menu "Tonery". Sprawdź w adminie czy ta kategoria ma podkategorie, a następnie zbadaj moduł, który odpowiada za to menu (bodaj block-top-menu), czy w nim zawartość submenu jest ustawiona (prawdopodobnie nie jest). Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Sedzik Posted March 17, 2017 Share Posted March 17, 2017 mam podobny problem... a jak mam dodać submenu? gdzie to sie edytuje? link do sklepu: ebookoo.pl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Inkton Posted March 17, 2017 Author Share Posted March 17, 2017 mam podobny problem... a jak mam dodać submenu? gdzie to sie edytuje? link do sklepu: ebookoo.pl? Jeżeli u CIebie jest to samo co u mnie to MODUŁY I USŁUGI, szukasz GÓRNE MENU POZIOME, potem klikasz konfiguruj i z lewej kolumny wyrzucasz to menu które Ci nie działa i ponownie je wrzucasz na prawą stronę i wtedy jest ok o ile u Ciebie jest dokładnie to samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Sedzik Posted March 17, 2017 Share Posted March 17, 2017 Niestety nie działa :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 17, 2017 Share Posted March 17, 2017 To działa tylko i wyłącznie wtedy gdy kategoria ma podkategorie, jeśli nie ma to standardowy moduł sobie z tym nie poradzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Inkton
Witam. Czy ktoś wie, czemu menu mi się nie rozwija po najechaniu na nie? Co ciekawe tylko jedna kategoria. Co może być powodem? Reszta działa prawidłowo. Korzystam ze standardowego menu poziomego.
10 answers to this question
Recommended Posts