Kielos Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Witajcie, Jestem żółtodziobem w sprawach Presty i wogóle sklepu internetowego. Założyłem swój pierwszy sklep kilka dni temu i dzielnie pracuje nad nim po kilkanaście godzin. Od jakiegoś czasu głowię się jak mogę zintegrować hurtownię z moim sklepem. Czy niezbędny jest do tego program , czy może presta ma wbudowany jakieś rozwiązanie ? Jeżeli niezbędny jest odpowiedni program to jaki polecacie i dlaczego ? Może jest jakiś darmowy ? Pozdrawiam Was i życzę miłego dnia ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan Gruszka Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Kielos, Prestashop nie ma takich wbudowanych opcji. Są rozwiązani, które pozwalają na integrację Prestashop z WF-Magiem i Subiektem - programamy magazynowymi. Poza zakupem ww programów konieczny jest zakup integracji, pozostaje kwestia wdrożenia. Każda z tych integracji to koszt około 1000zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kielos Posted February 28, 2017 Author Share Posted February 28, 2017 Czyli potrzebuję trzech programów abym mógł zintegrować mój sklep ? Dobrze rozumiem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan Gruszka Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Albo ten albo ten, zależnie jakiego programu magazynowego używasz. Potrzebujesz Wf-maga stacjonarnie + integracja wf-mag+ sklep Prestashop albo stacjonarnie Subiekt+integracja Subiekta+sklep Prestashop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts