Ktosinka Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 (edited) Dzień dobry, Mam prestę 1.6.1.11, jak mogę zrobić, żeby na karcie produktu - po prawej stronie pod ceną atrybuty miały wieksze obrazki? Aktualnie mam takie malutkie, a chciałabym, żeby były wieksze czytelniejsze. Wtedy nie musiałabym użwać więszych dodatkowych obrazków pod zdjęciem tych atrybutów. Zrzuty poniżej pokazują jak jest u mnie a jak w innym sklepie który znalazłam w sieci - to sie da ustawić gdzieś w PA czy musze mieć do tego jakis moduł? Z góry dzięuje za podpowiedź Edited February 28, 2017 by Ktosinka (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Do tego potrzebna jest edycja reguł w arkuszu stylów + ewentualnie w szablonie strony produktu. Zajmujemy się wykonywaniem takich drobnych poprawek więc w razie potrzeby zapraszam do współpracy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ktosinka Posted February 28, 2017 Author Share Posted February 28, 2017 Do tego potrzebna jest edycja reguł w arkuszu stylów + ewentualnie w szablonie strony produktu. Zajmujemy się wykonywaniem takich drobnych poprawek więc w razie potrzeby zapraszam do współpracy. jaki byłby koszt takiej zmiany? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Wysłałem wiadomość ze szczegółami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 w global.css wystarczy wkleić style: #color_to_pick_list li { width:50px!important; height:50px!important; } #color_to_pick_list li a{ width:46px!important; height:46px!important; } #color_to_pick_list li img { width:100%!important; height:100%!important; } efekt: http://i.imgur.com/WbSh9jK.png lub zwiększamy w zależności od potrzeb np. 100, 96 #color_to_pick_list li { width:100px!important; height:100px!important; } #color_to_pick_list li a{ width:96px!important; height:96px!important; } #color_to_pick_list li img { width:100%!important; height:100%!important; } efekt: http://i.imgur.com/07pkvR5.png opcjonalnie polecam moduł do zoomowania: color texture attribute zoom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts