omsoft Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 zdravim,hledal jsem kde jsem mohl,ale bez vysledku,proto pisu sem.Chtel bych se zeptat...chci si nastylovat v detailu produktu kratky popis,ale pomoci nastroje firebug mi to ukazuje tridu element.style,kterou nemuzu nikde najit,nevite prosim,kde bych ji mohl najit(v kerem souboru).Vim,ze je to zapsano nekde v html souboru,ale nevim kde..diky moc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 zdravim,hledal jsem kde jsem mohl,ale bez vysledku,proto pisu sem.Chtel bych se zeptat...chci si nastylovat v detailu produktu kratky popis,ale pomoci nastroje firebug mi to ukazuje tridu element.style,kterou nemuzu nikde najit,nevite prosim,kde bych ji mohl najit(v kerem souboru).Vim,ze je to zapsano nekde v html souboru,ale nevim kde..diky moc! global.css v řádku 1750image: /img/product-short-desc-bg.gif včetbě border, color styltlačítko: img/button-medium.gifglobal.css v řádku 509CSSko: themes/prestashop/css/global.css všechny styly jsou v themes CSS neb se jedná o šablonu že? Proto to nehledej nikde jinde - pakliže se nejedná o moduly mimo themes Presty! Link to comment Share on other sites More sharing options...
omsoft Posted June 20, 2010 Author Share Posted June 20, 2010 O tomto vim,ale jsou tam styly pro odstavce a konkretne text...ktery neni v css.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts