mirekch65 Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Mam problem; nie działa przewijanie stron z listą produktów w kategoriach. Nie ma reakcji na wciskanie kolejnych numerów stron, nie działa też guzik "następny". Próbuję postawić sklep na Presta 1.7.0.5 i potrafię sobie z tym problemem poradzić. Z góry dziękuję za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 bialydam Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Czy to jest standardowa skórka? Modyfikowałeś szablon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 mirekch65 Posted February 25, 2017 Author Share Posted February 25, 2017 (edited) Niestety tak. Użyłem darmowego szablonu zKid. Uporządkował on mi kwestię wyglądu menu poziomego ale niestety są z nim jak widać inne problemy. Oczywiście w pierwszym poście jest błąd. Powinno być: "i nie potrafię sobie z tym problemem poradzić". Edited February 25, 2017 by mirekch65 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 bialydam Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Zrób osobie kopię szablonu i wgraj podstawową jego wersję bez modyfikacji i zobacz czy problem ustąpił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 mirekch65 Posted February 25, 2017 Author Share Posted February 25, 2017 Tak, już sprawdzałem. W podstawowym szablonie przewijanie działa, za to menu górne jest rozsypane i myślałem, że ten problem rozwiążę na razie jakimś szablonem, a ten pasował mi nawet tematycznie (w płatny na razie, na tym etapie Presty 1.7 nie chcę inwestować). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
mirekch65
Mam problem; nie działa przewijanie stron z listą produktów w kategoriach. Nie ma reakcji na wciskanie kolejnych numerów stron, nie działa też guzik "następny".
Próbuję postawić sklep na Presta 1.7.0.5 i potrafię sobie z tym problemem poradzić.
Z góry dziękuję za pomoc.
4 answers to this question
Recommended Posts