drsnyridic Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Zdravím, používám prestashop 1.7.0.2. Chtěl bych vytvořit novou šablonu, resp. duplikovat tu výchozí. Teoreticky by měl fungovat tento postup: administrace / šablony / přidat novou šablonu / vytvořit šablonu. Jenže ta možnost vytvořit šablonu se mi jaksi nezobrazuje, vidím pouze tři možnosti importu (počítač, web, ftp), nic jiného. Zkoušel jsem i export výchozí šablony. Archiv jsem následně rozbalil, přejmenoval adresář, upravil soubor theme.yml (jen jméno šablony), znovu zablalil a pokusil se importovat. Bohužel mi to ukazuje hlášku "Tato šablona není kompatibilní s PrestaShop 1.7" Googlim jak šílenej už asi dvě hodiny a fakt nevim. Za každej tip předem děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanzCZ Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 PS 1.7 ještě neznám, ale v 1.6 stačí z FTP stáhnout aktuální, přejmenovat a opět nahrát (případně duplikovat rovnou na serveru). V BO pak stačí akorat tuto složku zvolit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drsnyridic Posted February 27, 2017 Author Share Posted February 27, 2017 Díky za radu, tento postup jsem zkoušel jako jeden z prvních, bohužel neúspěšně. Problém jsem nakonec vyřešil tak, že jsem místo 1.7 nainstaloval verzi 1.6.1.11. Zatím naprostá spokojenost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts