pele7384 Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Witam, mam zainstalowaną prestę 1.6.1.11 Próbuję usunąć podkategorię, po potwierdzeniu odświeża stronę i wraca do głównej kategorii. Kiedy ponownie wejdę w kategorię okazuje się, że nic się nie usunęło. Nie mam pomysłu jak to rozwiązać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pele7384 Posted February 23, 2017 Author Share Posted February 23, 2017 Nikt nie potrafi pomóc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Włącz tryb debugowania i sprawdź jakie błędy wysypuje. Wklej ich zawartość na forum i wtedy zobaczymy czy da się z tym coś zrobić. Na chwilę obecną nikt pewnie nie będzie w stanie pomóc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pele7384 Posted February 23, 2017 Author Share Posted February 23, 2017 Po włączeniu trybu debugowania strona działa tak samo jak działała więc nie wiem czy coś robię źle ? Tryb debugowania włączyłem zmieniając linijkę define(‚_PS_MODE_DEV_’, false); na true Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pele7384 Posted February 24, 2017 Author Share Posted February 24, 2017 Bardzo proszę o pomoc ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Tryb debugowania nie powoduje zmiany sposobu działania strony a jedynie pojawienie się błędów, które domyślnie są ukryte. Czyżby żaden się nie wyświetlał ? Bo to aż dziwne jest. O ile nie grzebałeś nic w plikach panelu to nie powinna wystąpić sytuacja, że nic nie wypluje tryb debugowania w chwili kiedy coś nie działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pele7384 Posted February 24, 2017 Author Share Posted February 24, 2017 Dzięki za odpowiedź. Nie grzebałem nic, świeżo postawiłem prestę i od razu sprawdziłem podkategorię, bo wcześniej po instalacji z automatu z proserwera miałem to samo, ale obstawiałem, że to właśnie przez automatyczną instalację. Teraz mam własnoręcznie wrzucone pliki na serwer, świeżą bazę danych itp i problem dalej występuje. Strona nie wyświetla żadnych błędów, jest tak jak było. Pomysłów mi naprawdę brakuje :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 W takim razie musisz mieć coś zwalone w ustawieniach serwera. O ile pobrałeś prestę z oficjalnego źródła to nie ma takiej opcji, by coś na prawidłowej konfiguracji serwera nie działało. Gdzie masz postawioną prestę ? Na jakim serwerze ? Oraz czy ewentualnie masz możliwość przeniesienia jej na inny serwer ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pele7384 Posted February 24, 2017 Author Share Posted February 24, 2017 Pliki z oficjalnego źródła, wersja 1.6.1.11 tak jak pisałem w pierwszym poście. Hosting mam wykupiony na Proserwer, zawsze korzystam z ich usług i nigdy nie miałem problemów, przy wordpressach itp. Przenieść za bardzo nie mam możliwości, wykupiłem hosting na długi okres czasu, i dokupiłem domenę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
pele7384
Witam, mam zainstalowaną prestę 1.6.1.11
Próbuję usunąć podkategorię, po potwierdzeniu odświeża stronę i wraca do głównej kategorii. Kiedy ponownie wejdę w kategorię okazuje się, że nic się nie usunęło. Nie mam pomysłu jak to rozwiązać.
8 answers to this question
Recommended Posts