Santaxstef Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Au fost găsite următoarele erori:Numărul maxim de baze de date care le puteți crea a fost atins, astfel încât instalarea nu poate continua. Asta este eroarea , poate stie cineva cum se poate rezolva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo Burlibasa Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Eroarea asta o primești în cPanel? Dacă da, trebuie sa îți mărești planul de găzduire, nu mai poți crea alte baze de date. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santaxstef Posted February 21, 2017 Author Share Posted February 21, 2017 Multumesc Mult! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiAlex Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Sau pentru a nu plati mai mult stergi o baza de date neutilizata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santaxstef Posted February 21, 2017 Author Share Posted February 21, 2017 Am șters cam tot. Din 900M au rămas max.5 M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santaxstef Posted February 21, 2017 Author Share Posted February 21, 2017 Nu știu ce aș putea să mai șterg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiAlex Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Unele hostinguri te limiteaza la un numar de baze de date..poti sa ai 10 toata insumand 1 MB liber 99 MB din 100 si limita ta sa fie 10 BD in total..si atunci primesti eroare cand vrei sa iti creezi o baza de date noua. Sper ca am fost destu lde explicit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santaxstef Posted February 23, 2017 Author Share Posted February 23, 2017 Am reinstalat totul cum am fost sfatuit am trecut la 1.6. Am probleme cu modulele, nu pot instala module noi, nu face anumite salvari si toate erorile duc la module. Situl a fost mutat pe un alt server cu PHP 7 si alte chestii mai noi.Nu ii dau de cap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santaxstef Posted February 23, 2017 Author Share Posted February 23, 2017 Am reinstalat si am trecut la versiunea 1.6. Am probleme la module si mai precis la: [PrestaShop] Fatal error in module file :/home/santaxro/public_html/modules/avalaratax/avalaratax.php: require(): Failed opening required '/home/santaxro/public_html/modules/avalaratax/backward_compatibility/backward.php' (include_path='/home/santaxro/public_html/tools/htmlpurifier/standalone:.:/opt/cpanel/ea-php70/root/usr/share/pear'). Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiAlex Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 De ce ai reisntalat? aveai probleme cu limitara numarului bazelor de date. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santaxstef Posted February 23, 2017 Author Share Posted February 23, 2017 Au rezolvat cei de la server. Au mutat situl pe un server cu PHP 7 si alte imbunatatiri. Am reinstalat de 3 ori prestashop 1.6 si la un moment dat apare eroarea de mai sus si apoi nu se poate vizualiza situl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santaxstef Posted February 23, 2017 Author Share Posted February 23, 2017 Tot incerc acum imi da situl: TECHNICAL ERROR:Nu se poate incarca lista de module Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiAlex Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Din punctul meu de vedere o mare posibilitate la problemele intampinate sunt din cauza configuratiei serverului. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santaxstef Posted February 23, 2017 Author Share Posted February 23, 2017 Pe acelasi server am pus alt domeniu tot cu prestashop 1.6 si nu are nicio problema. ma gandesc sa nu fi ramas ceva din versiunea veche 1.3 ca si acolo am pus o bifa la module si apoi nu le mai afisa.Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santaxstef Posted February 27, 2017 Author Share Posted February 27, 2017 Am reusit pana la urma.Acum am alte probleme:La produse nu pot modifica sau adauga deoarece butoanele de SALVEAZA si SALVEAZA SI RAMAI sunt dezactivate.Nu stiu unde gresesc? Se vede si in imagine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Một Thành Viên Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 (edited) thank you Edited April 2, 2017 by Một Thành Viên (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Marcu Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 (edited) Salutare, Am si eu o mare problema si anume nu mai pot configura, instala module. Se deschide pagina cu urmatoarea eroare: Ma puteti ajuta, va rog? Versiunea este 1.7.2 Edited November 25, 2018 by Gigi Marcu (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts