Bronikus Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 V hlubinách komunitního fóra Presty jsem narazil na celkem užitečnou věc! Tato volba u verze 1.1.0.5 scházela, nevím jak u vyšších verzí 1.2 a 1.3.1, každopádně za užitečnou věc to rozhodně platí!Modul jsem přeložil z AJ do CZ (neb jsem němčinář), případné chybky nebo slovosled si prosím upravte dle potřeb. Klikatelnou pozici PŘEDCHOZÍ nebo DALŠÍ si upravte dle sebe: font, velikost, barvu, podklad - případně upravit tlačítkem dle grafického schématu themes Presta Shopu, což bude můj případ.Pozici modulu si můžete upravit v CSS. Nelze tak učinit pouhým "zavěšením" pozice tohoto modulu ! productlinksnc.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Vítej v roce 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted June 18, 2010 Author Share Posted June 18, 2010 Vítej v roce 2010 To víš, já si rád na své 1.1.0.5 cokoliv rád i v tomto kulatém roce rád upravím. Proto jsem velice poctěn, že jsi se podělil o své radosti z tohoto tabelárního roku... ;-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Pro tebe cokoliv, dej vědět, až přejdeš na 1.3, bouchnem šampáňo. Sice jsem tý verzi nevěřil, vyhledávání stále nefunguje v administraci, ale nemůžu si stěžovat na zbytek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted June 18, 2010 Author Share Posted June 18, 2010 Pro tebe cokoliv, dej vědět, až přejdeš na 1.3, bouchnem šampáňo. Sice jsem tý verzi nevěřil, vyhledávání stále nefunguje v administraci, ale nemůžu si stěžovat na zbytek. ;-) Netvrdím že nemáš pravdu, jenže já už jsem v té mé verzi udělal tolik úprav, že přechod na vyšší, či aktuální by byl asi ne-funkční problém, čehož se obávám no! Jinak bych byl také pro novou verzi, zatím to ale není nutné. Obchod funguje v test-režimu velice dobře. Emaily, PDF, soubory k produktům, faktury.. ad.No uvidíme časem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Všechno to co sis tam upravil, tak je teď v základu novější verze, tak co řešit? Nebo udělej seznam, co sis tam upravil, já ti to odfajfkuju,.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted June 20, 2010 Author Share Posted June 20, 2010 Všechno to co sis tam upravil, tak je teď v základu novější verze, tak co řešit? Nebo udělej seznam, co sis tam upravil, já ti to odfajfkuju,.... Je toho hrozně moc, ale pokusím se to dneska sepsat a kydnu to sem. Každopádně toho málo není, jelikož to ladím na webu, nikoliv na virtualu, tak toho bude více. Spíš samé přípisy v kódu ap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts