k1mag Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 (edited) Witam, Proszę o pomoc: #1 Potrzebuje, aby po wejściu w daną podkategorie (w menu lewym - displayLeftColumn, oprócz bloku "Promocje" był dalej blok" - "Kategorie" z zaznaczonym właśnie działem w, którym aktualnie się znajduje. Obecnie blok kategorii jest tylko widoczny w na stronie głównej (index) oraz dziale głównym danej kategorii. Nie wiem jak zrobić, żeby był blok kategorii był dalej widoczny w podkategoriach.. Próbowałem w moduły->pozycje i bez efektów. #2 Czy da się zrobić tak, aby przy wejściu w daną kategorię/podkategorie nadal wyświetlała się postała lista innych kategorii?, aby klient nie musiał cofać się, aż do początku (index)??. #3 Czy da się ustawić, aby w kategoriach i podkategoriach produkty miały domyślny widok LISTY, a nie SIATKI ? JUŻ SOBIE PORADZIŁEM Dzięki za pomoc. Dawid Edited February 18, 2017 by k1mag (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 W konfiguracji modułu blok kategorii możesz ustawić jak on ma sie wyświetlać. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts