Ktosinka Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Dzień dobry, Czy Presta 1.6.1.11 daje jakieś możliwości masowego zarządzania produktami oprócz ich usuwania czy wyłączania? Chodzi głównie o: - masowe przypisanie opcji wysyłek do większej grupy produktów - zmiana kategorii dla masowej ilości produktów - nadanie identycznego rabatu większej grupie towarów Potrzebny jest do tego jakiś dodatkowy płatny moduł czy to opcja wbudowana w podstawowa wersję lub dostępna w modułach darmowych?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 wysyłki - to przemyśl, bo nieczęsto jest potrzebne, z reguły wagami daje się załatwić zmiana kategorii - można wdrożyć mały skrypt z forum, który doda taką opcję i to ułatwi, jak nie to moduły masowej aktualizacji rabaty - wbudowane jako reguły cenowe katalogu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ktosinka Posted February 17, 2017 Author Share Posted February 17, 2017 (edited) wysyłki - to przemyśl, bo nieczęsto jest potrzebne, z reguły wagami daje się załatwić Do przesyłek to mam potrzebę ustawienia innych dla towarów na magazynie a innych dla towarów w dostawie, ponieważ magazyn w większości bede miała z hurtowni - nie chce, żeby towary które są w hurtowni klient mógł kupić za pobraniem...... nie wiem tylko jak to się ma do zamówienia w którym klient kupi towar który mam u siebie razem z towarek który ma jechać z hurtowni.... Dałoby się to jakoś zablokować, najlepiej żeby klient musiał złożyć w takim wypadku dwa zamówienia?? zmiana kategorii - można wdrożyć mały skrypt z forum, który doda taką opcję i to ułatwi, jak nie to moduły masowej aktualizacji a jak go można znaleźć? on jest płatny? rabaty - wbudowane jako reguły cenowe katalogu a towary z różnych katalogów hurtowo można jakoś dodać do promocji o tej samej obniżce? jak go znaleźć? on jest płatny? Edited February 17, 2017 by Ktosinka (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ktosinka Posted February 17, 2017 Author Share Posted February 17, 2017 wysyłki - to przemyśl, bo nieczęsto jest potrzebne, z reguły wagami daje się załatwić zmiana kategorii - można wdrożyć mały skrypt z forum, który doda taką opcję i to ułatwi, jak nie to moduły masowej aktualizacji rabaty - wbudowane jako reguły cenowe katalogu Mam jeszcze do Ciebie prośbę, tu napisałam o problemie z modułem jaki pobrałam z Twojego linka w tym poście.: https://www.prestashop.com/forums/topic/594618-jak-ustawi%C4%87-koszt-przesy%C5%82ki-za-pobraniem/?do=findComment&comment=2507897 Byłbyś w stanie coś na to poradzić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Ktosinka
Dzień dobry,
Czy Presta 1.6.1.11 daje jakieś możliwości masowego zarządzania produktami oprócz ich usuwania czy wyłączania?
Chodzi głównie o:
- masowe przypisanie opcji wysyłek do większej grupy produktów
- zmiana kategorii dla masowej ilości produktów
- nadanie identycznego rabatu większej grupie towarów
Potrzebny jest do tego jakiś dodatkowy płatny moduł czy to opcja wbudowana w podstawowa wersję lub dostępna w modułach darmowych??
3 answers to this question
Recommended Posts