lukasz_1410 Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Presta 1.5 Wersji komputerowej wszystko działa jak należy. Nie umożliwiam użytkowania sklepu w wersji mobilnej - opcja wyłączona. Problem pojawia się w momencie jeśli klient dokonuje zakupu za pośrednictwem tabletu albo telefonu. Otóż klient złożył zamówienie z wyborem "odbiór osobisty" natomiast po stronie backoffice jest wybrany paczkomat. Pomyślałem klient najpierw wybrał paczkomat potem zmienił decyzję i wybrał odbiór osobisty (a dane o paczkomacie zostały po prostu zapamiętane). Dziś sam składam zamówienie przez tablet. Wybieram od razu wysyłkę za pobraniem (w ogóle nie zaznaczam przedpłata paczkomat inpost) i po stronie administracji jest wysyłka za pobraniem oraz wybrany paczkomat pierwszy z listy. Odinstalowałem Ship to Pay ale problem w dalszym ciągu występuje. Nie wiem czy dobrze wnioskuję ale najprawdopodobniej to wina modułu paczkomaty. Dobrze myślę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz_1410 Posted February 17, 2017 Author Share Posted February 17, 2017 Dziś pojawiła się jeszcze lepsza kombinacja. - kwota do zapłaty bez kosztów wysyłki - jakby wybrał odbiór osobisty - zaznaczony paczkomat - zapłata przez Przelewy24 brak możliwości kombinacji: - wybór paczkomatu przy odbiorze osobistym - płatność przelewy24 przy odbiorze osobistym - koszt dostawy 0,00zł przy wyborze paczkomatu Informacja uzyskana od klienta - stary sprzęt komputerowy... może jakaś stara wersja Internet Explorer i ship to pay nie radzi sobie Czy ktoś zna odpowiedź? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts