Ktosinka Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 (edited) Dzień odbry Pytanie moje dotyczy linków, które pojawiły się w moim sklepie tuż pod głównym menu. Niestety nie pamiętam czy to ja przyłożyłam do tego rekę, ze tam są, ale kurczę nie mogę znaleźć opcji, która je tam wyświetla, a konicznie chce je stamtąd usunąć. Czy wiecie może jaka zakładka PA odpwiada z aich wyświetlanie? poniżej zrzut o co chodzi: Edited February 16, 2017 by Ktosinka (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Wchodząc w panelu w Moduły -> Pozycje -> Uruchom edycję na żywo powinno udać się podejrzeć jaki moduł odpowiada za jaki kawałek strony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ktosinka Posted February 16, 2017 Author Share Posted February 16, 2017 Wchodząc w panelu w Moduły -> Pozycje -> Uruchom edycję na żywo powinno udać się podejrzeć jaki moduł odpowiada za jaki kawałek strony. Niestety nic a nic to ni epomogło. Linki te nie sa w zaden sposób opisane, ale podpowiedź do innych danych jest świetna. https://www.dropbox.com/s/b0692fn8acvgx0x/brak-opisu.png?dl=0 Ktoś, coś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Coś mi się kojarzy, że to jest moduł blok linków permanentnych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ktosinka Posted February 16, 2017 Author Share Posted February 16, 2017 Coś mi się kojarzy, że to jest moduł blok linków permanentnych. O taaak! 100% Pięknie Ci dziękuję ! )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts