Dirku12 Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 (edited) Witam, Kupiłem szablon na themeforest pod PrestaShop, lecz wersja wskazana to 1.6.1 więc korzystam z wersji 1.6.1. Mam taki problem, przy instalacji szablonu, jego włączeniu, nie wyświetlają się wszystkoe grafiki, szablon nie działa poprawnie, bo edycji pliku lang, aby go przedłumaczyć na Polski z Angielskiego, a następnie zapisaniu, nic się nie zmienia. Wcześniej mialem zainstalowane przedostatnie wydanie pretashop w wersji 1.6, to szablon w ogóle nie chcial działać, zianstalował się, ale nie wyswietlało produktów, ani nic, robie zgodnie z dokumentacją szablonu i nic. Brak buttonów, układ menu jakis dziwny, nie zgodny z oryginałem Nie chce robić screenów an podawać linku do sklepu. Po prostu wersja demo działa inaczej, po instalacji u siebie to jest jakaś tragedia. Dodam, że z innymi szablonami (darmowymi) nie ma problemu. Nie po to kupiłem szablon, aby leżał. Zaimportowałem go przez panel zgodnie z załozeniami. Co może być nie tak? Edited February 12, 2017 by Dirku12 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Instaluj szablon na najnowszym prestashop 1.6. Tylko sobie dokładasz roboty. Po instalacji szablonu należy wyczyścić cache sklepu. Sam szablon instalowany z modułami zawsze lekko będzie się różnił od dema, kwestia dostosowania oraz samego szablonu. Jeżeli Ci zależy na wersji 1:1 to na pewno w paczce są pliki szablonu i samego skryptu presty z bazą do importu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts