ági Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 (edited) Üdv Mindenki. 1.6.1.4.-t használom. Két problémám van amire ötleteket szeretnék kapni: az egyik, hogy a termékoldalon elhelyezett 7 hivatkozásból csak az első 3 működik. A hivatkozások jók, szerkesztőben látszanak, forráskódot kimásoltam máshova, ott külön megnyitottam és akkor stimmel. A termékoldalon viszont nem működik: ... (az oldal alján lesznek a linkek.) Egy másik probléma, hogy - mivel elég hosszú a termékek leírása, esetenként 20-30 soros táblázatok, űrlapokkal - hiába mentettem el a szerkesztőben, megnyitás után egyszerűen eltűnt a vége. Azt megoldottuk úgy hogy rövidebbre vettük a listát. Van valamilyen limit, vagy korlát valahol? Pl: ..... Köszönöm szépen előre is. Edited February 11, 2017 by ági (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KöveZoli Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Cache törlést próbáltad már? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ági Posted February 10, 2017 Author Share Posted February 10, 2017 (edited) Igen. menet közben azt hiszen rájöttem... szét van csúszva az egész ahol a link nem látszik ott már a footer kezdődik... Edited February 10, 2017 by ági (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Ezekről a hivatkozásokról van szó?"Ipari felhasználású hordó, - és tartályszivattyúk Nagy kapacitású ipari hordó,- és tartályszivattyú Robbanásbiztos (ATEX) hordó,- és tartályszivattyú Hordó,- és tartályszivattyúk nagy viszkozitású anyagok szállítására Élelmiszeripari és higiénikus hordó,- és tartályszivattyúk Hordó,- és tartályszivattyú készletek Tartozékok"A leírás hibájáról valami print screen-t tudsz dobni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ági Posted February 10, 2017 Author Share Posted February 10, 2017 (edited) Igen, ezekről van szó, erre gondoltam. Nincs hibaüzi, egyszerűen csak nem linkelhető, csak az első 3. Mindjárt küldök egy képet, ami mutatja hogy hol is rejlik a hiba... most vettem észre; pillanat... csak vadászom hol lehet itt feltölteni képet.... ...amit most nem találok.. vagy béna vagyok most, mindegy; a lényeg az, hogy azért nem látszik és nem linkelhető - valószínűsítem - mert bezavar egy div szakasz: div.footer-container tehát ott lesz valami. Ott valamikor valamiért bele kellett nyúlni, és abból adódhat ez. Egyelőre köszönöm a lehetőséget.. Edited February 10, 2017 by ági (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Van egy elrejtett "newsletter_block_left" ami belelóg, ezért nem lehet rá kattintani. Ez programozásbeli hiba. Vagy kiveszitek innen vagy deaktiváljátok a newsletter ezen modulját vagy valami effélét kellene alkotni és megjavul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ági Posted February 10, 2017 Author Share Posted February 10, 2017 Köszönöm! (Régebben a fix header miatt az alábbiakat módosítottam: 1., themes/...blocknewsletter.css: hozzáadva 28. sor: margin-top: 216 px; 2., global css: .header hozzáadva 5727. sor: position:fixed; width:100%; és .columns-container hozzáadva 5731. sor: position: relative; top: 216px;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Most nézem nem láttam jól, nincs elrejtve a newsletter, ott van az alul csak felülről van "leeresztve" és erre fel a hiba. Ezt a modult átpozicionálnám vagy valahogy máshogy oldanám meg, mert így ugye nem jó. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts