kempas Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Witajcie, nie wiem jak zatytułować temat, podobnie może jest gdzieś odpowiedz na moje pytanie. Wiem jak wyłączyć moduł na stronie mobilnej, jednak mam problem ze stopką - z jej zawartością, gdzie można ją ustalać. Mobilnie Na komputerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Ale ustalać co chcesz ? Zawartość stopki, czy jej formatowanie ? Napisz co chcesz konkretnie zrobić. Zawartość jest w kilku modułach, w zależności od tego co masz powłączane. Z tego co pamiętam na pewno jest : - Blok info o użytkowniku- Blok informacji kontaktowych- Moje konto - blok jest jeszcze moduł z linkami do stron CMS.. zapomniałem nazwy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kempas Posted February 8, 2017 Author Share Posted February 8, 2017 Tak chodzi mi o zawartość, mam sporo kategorii i na mobilnym rozwinięcie jest długie, chciałbym aby np nie było tam kategorii, moje konto. Chciałbym aby tam były tylko informacje kontaktowe. Ale chyba na sztywna trzeba by to wpisać tylko gdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
kempas
Witajcie,
nie wiem jak zatytułować temat, podobnie może jest gdzieś odpowiedz na moje pytanie.
Wiem jak wyłączyć moduł na stronie mobilnej, jednak mam problem ze stopką - z jej zawartością,
gdzie można ją ustalać.
Mobilnie
Na komputerze
2 answers to this question
Recommended Posts