Witam serdecznie, Od razu chciałbym zaznaczyć, że nie jestem osobą specjalizującą się w temacie opogramowania jakim jest prestashop oraz modułów które możemy podpinać. Mamy problem z modułem Google merchant XML. Nie zbiera ona nam danych odnośnie produktów. Moduł został pomyślnie zainstalowany. W konfiguragacji niby wszsytko jest ok, tzn tabla produktów wyświetla się prawidłowo. Może to problem który wynika z zawartości mieszanej strony? Z tym również nie potrafimy sobie poradzić. Twierdze tak, gdyż od próby uzyskania certyfikatów SSL któryś z kolei moduł nie chce nam prawidłowo działać. Proszę o jakąś pomoc, ewentualnie zlece prace programistyczne nad naszą stroną programiście który wie jak rozwiązać powyższe problemy.
Question
deszczu931
Witam serdecznie,
Od razu chciałbym zaznaczyć, że nie jestem osobą specjalizującą się w temacie opogramowania jakim jest prestashop oraz modułów które możemy podpinać.
Mamy problem z modułem Google merchant XML.
Nie zbiera ona nam danych odnośnie produktów.
Moduł został pomyślnie zainstalowany. W konfiguragacji niby wszsytko jest ok, tzn tabla produktów wyświetla się prawidłowo.
Może to problem który wynika z zawartości mieszanej strony? Z tym również nie potrafimy sobie poradzić.
Twierdze tak, gdyż od próby uzyskania certyfikatów SSL któryś z kolei moduł nie chce nam prawidłowo działać.
Proszę o jakąś pomoc, ewentualnie zlece prace programistyczne nad naszą stroną programiście który wie jak rozwiązać powyższe problemy.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź
0 answers to this question
Recommended Posts