flood Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Witam, Mam problem z prestą 1,6,4,1 Gdy dokonuję zmian. Np. dodaje do produktu nową obniżkę cen, zmieniam dane produktu lub kombinację produktu zmiana tak nie jest zapisywana. Po kliknięciu na "zapisz i zostań" lub "zapisz" - strona się odświeża i zmiany nie są zapisane. Co ciekawe np dodanie ilości zapisuje się bez problemu. Ale np przy dwóch kombinacjach w ilości wyskakuje mi tylko jedna. Nie dzieje się to zawsze. Można rzec że jest to randomowe. Raz mi się uda zapisać a raz nie. Co może być tego problemem? Wcześniej nie miałem takiego problemu. Czy może to powodować zainstalowana wtyczka lub coś innego? Z góry dzięki za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 flood Posted February 7, 2017 Author Share Posted February 7, 2017 Ktoś , coś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Z jakiej przeglądarki korzystasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 flood Posted February 9, 2017 Author Share Posted February 9, 2017 Korzystam z Chrome Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Więc jest to najpewniej błąd związany z przeglądarką, było to już jakiś czas temu na forum. Problem został poprawiony w najnowszej wersji więc możesz zaktualizować sklepu, lub skorzystać z innej przeglądarki np. mozilla lub zobacz do tego wątku tam jest kilka fix-ów do tego: https://www.prestashop.com/forums/topic/564155-problems-saving-products/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 flood Posted February 9, 2017 Author Share Posted February 9, 2017 Dzięki. zacząłem używać firefoxa. Póki co wszystko działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
flood
Witam,
Mam problem z prestą 1,6,4,1
Gdy dokonuję zmian. Np. dodaje do produktu nową obniżkę cen, zmieniam dane produktu lub kombinację produktu zmiana tak nie jest zapisywana.
Po kliknięciu na "zapisz i zostań" lub "zapisz" - strona się odświeża i zmiany nie są zapisane.
Co ciekawe np dodanie ilości zapisuje się bez problemu.
Ale np przy dwóch kombinacjach w ilości wyskakuje mi tylko jedna.
Nie dzieje się to zawsze. Można rzec że jest to randomowe. Raz mi się uda zapisać a raz nie.
Co może być tego problemem?
Wcześniej nie miałem takiego problemu. Czy może to powodować zainstalowana wtyczka lub coś innego?
Z góry dzięki za pomoc.
5 answers to this question
Recommended Posts