dst Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Mam dwa problemy z widokiem mobile na 1.7.0.3Chciałbym zmodyfikować (css?) w ten sposób aby opis kategorii w widoku mobile był wyświetlany.. Druga sprawa, co zrobić aby zdjęcia ze stron cms były automatycznie zmniejszane na widoku mobile? Aktualnie wyjeżdżają poza widok.. Czy jest jakiś link aby w 1.7 na kompie obejrzeć bezpośrednio widok mobile?np. w 1.5 działało coś takiego: https://stempelbiurowy.pl/?mobile_theme_ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 dst Posted February 7, 2017 Author Share Posted February 7, 2017 Może jednak ktoś się pokusi o odpowiedź? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ketrab Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Cześć, wszystkie style są w tym samym miejscu czyli w pliku theme.css Działam na przeglądarce Firefox. Po kliknięciu prawym przyciskiem myszy w interesujący cię element wybierz opcje "Zbadaj". Wyświetli ci się konsola, w której dostaniesz informacje jakie style są zastosowane, i w której linii możesz je poprawić. UWAGA oryginalny plik theme.css nie jest złamany na wiersze ale są strony gdzie możesz to zrobić. Wpisz w google frazę "beautiful css" powinieneś znaleźć odpowiednie narzędzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
dst
Mam dwa problemy z widokiem mobile na 1.7.0.3
Chciałbym zmodyfikować (css?) w ten sposób aby opis kategorii w widoku mobile był wyświetlany..
Druga sprawa, co zrobić aby zdjęcia ze stron cms były automatycznie zmniejszane na widoku mobile? Aktualnie wyjeżdżają poza widok..
Czy jest jakiś link aby w 1.7 na kompie obejrzeć bezpośrednio widok mobile?
np. w 1.5 działało coś takiego:
https://stempelbiurowy.pl/?mobile_theme_ok
2 answers to this question
Recommended Posts