myonbaits Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Salutare! Am o problema misterioasa in prestashop 1.7, efectiv unele date nu le salveaza CHIAR daca primesc mesaj de "salvare cu succes". Cateodata nu se salveaza pretul, altadata categoria, summarul, description ..... cateodata merge f bine ... Am descoperit ca nu ii place copy>paste .... Mentionez ca am folosit functia duplicate. (dupa redenumire produs am apasat reset SEO) Oare o fi ceva setari de la host ? Deoarece e destul de greu sa explic in cuvinte am incercat sa fac un mic filmulet. A mai patit cineva asa ceva ? stie cinevea rezolvarea ? Unde gresesc ? https://youtu.be/7Tm-ODar7KY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rasq Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Eu folosesc Mozila, ca si browser. Nu am problemele mentionate de tine. In Chrome le cam am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianyMG Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Salut , problema aceasta am avut-o in 1.6.1.9 era o "balarie" in .htacces o problema de cache . Nu stiu ce sa zic incearca sa regenerezi htaccess din seo - cunosti procedura ... si vezi daca -ti mai face Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhobur Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Nu am reusit sa reproduc probleme in nici una dintre cele trei instante 1.7 pe care am incercat. Nu ai nici un mesaj de eroare in consola? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts