Draft Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Merhabalar,Sanal pos sisteminin modulunu yukleyince gelen mail temasında yerleştirdiğim mesafeli satış texti çalışmadı.alternatif olarak, dinamik CMS sayfasını e-maile PDF olarak yerleştirmeyi düşünüyorum.Dinamik CMS sayfasını e-maile PDF olarak ek yapabilir miyim?Ayrıca kendime de nasıl CC yapabilirim?Yardımlarınız için şimdiden Teşekkür ederim.Not: Prestashop 1.6.1.17 kullanıyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted July 8 Share Posted July 8 On 2/5/2017 at 3:40 AM, Draft said: Merhabalar, Sanal pos sisteminin modulunu yukleyince gelen mail temasında yerleştirdiğim mesafeli satış texti çalışmadı. alternatif olarak, dinamik CMS sayfasını e-maile PDF olarak yerleştirmeyi düşünüyorum. Dinamik CMS sayfasını e-maile PDF olarak ek yapabilir miyim? Ayrıca kendime de nasıl CC yapabilirim? Yardımlarınız için şimdiden Teşekkür ederim. Not: Prestashop 1.6.1.17 kullanıyorum. E-posta ekinde sözleşme gönderen ve sunucuda kopyasını saklayan yalnızca Türkiye adresli müşterilere %50 indirimli ve Türk Ticaret Kanunu'na uyuml bir modülümüz var. Aşağıdaki konuda detay bulabilirsiniz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts