Draft Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 (edited) Merhabalar, Mesafeli satış belgesini müşterinin sipariş onayı maile yerleştirip kullanabildiğimi test ettim.(banka havalesi veya kapıda ödeme seçeneği) Ancak sanal pos denemeleri yapınca müşteriye giden mailde sipariş onayını farklı mail temasını gönderdiğini ve basic bir tema ve herhangi bir ürün bilgisi bulunmuyordu.Eski mail temayı kredikartı ödemesi ile kullanmak istediğimde ürün ve fiyat bilgilerinin gözükmediğini ancak banka havalasiyle bu bilgilerinin de gözüktüğünü farkettim.bu durumu düzeltmek için çok inceleme yaptım ama sonuca ulaşamadım.Sizden ricam;Bu konularla(mail teması) ilgili bilginiz var mıdır? yardımcı olabilir misiniz?Bu konuda acil bilgi ve yardımlarınıza ihtiyacım var.TeşekkürlerNot: Prestashop 1.6.1.17 kullanıyorum. Edited February 5, 2017 by Draft (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 ilginç bir hata peki şöyle bi dener misin mail klasörünün yedeğini al yeniden al olmadı ise tool klasörünün yedeğini alıp yeniden atıver muhtemelen olur inş Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 (edited) kullandığınız dil dosyası kullandığınız sürüme uyuyor mu kontrol etmek lazım, eğer eski versiyone ait bir şablon kullanıyor ve bu şablonun içinde kendisine özel mail şablonları varsa bundan da yapabilir, incelemek lazıım Edited May 10, 2017 by Şahin YILDIZ (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts