Pajik Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Potřeboval bych poradit. Do kterých souborů je třeba přidat údaje, aby se mi v oznamovacím mailu (povytvoření objednávky zákazníkem), který přijde mně, zobrazil např. i email zákazníka dole v adrese. Do mailert.php jsem přidal udaj i do new-order.html, ale to nestačí, email se tam nezobrazí. Kam ještě něco vložit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Není to konkrétně na výpis mailu, ale určitě ti to pomůže...http://www.prestashop.com/forums/viewthread/49611/hlavn_diskuze/telefon_v_detajlu_objednvky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajik Posted June 17, 2010 Author Share Posted June 17, 2010 To právě u emailu nefunguje, vložit "phone" nebo "company" se v oznamovacím mailu o objednávce ukáže, ale email se v něm neukáže. Viz(mailalerts.php): '{invoice_email}' => $invoice->email, '{invoice_phone}' => $invoice->phone, a dále v vložení do new_order.html: Email: {invoice_email} Tel.: {invoice_phone} Mám dojem, že zrada je v tom, že si to umí do oznam. mailu natáhnout data jen z databázové tabulky "ps_address", kdežto email je v "ps_customers". Uměl by to někdo vyřešit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts