Michal77 Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Zdravím všechny, narazil jsem možná na "problém", který zpočívá v nemožnosti objednat zboží, které není na skladě. V nastavení je povoleno: "Povolit objednání zboží, které není na skladě" , "Povolit řízení skladu" a zároveň v kartě produktu je buď nastaveno Když není na skladě: Povolit objednávky nebo Standardní:Povolit objednávky (Nastaveno v Předvolbách)Projevuje se to charakteristicky "výskokem" dialogového okna. Je to nejnovější release a zrovna na ní buduji šablonu, atak jsem si toho všiml.. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Je důvod psát to do Bug trackeru nebo se jedná o banalitu? Díky za každou radu, co kde vyzkoušet Díky, s pozdravy, Michal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanislav Horňák Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Mám nejnovější verzi 1.3.1 a zakázané řízení skladu a jde objednat i když není na skladě. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal77 Posted June 16, 2010 Author Share Posted June 16, 2010 Vyzkoušel jsem vyměnit kmenové soubory to znamená celý adresář se shopem za defaultní a spolu s již nastavenou databází jsem to odzkoušel a vše maká.. nejspíše jsem někde udělal chybu při úpravách nebo při instalaci češtiny Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts