Po zainstalowaniu modułu, nie można przejść do ostatniego 5tego kroku Płatności przy składaniu zamówienia, wyskakuje błąd 500, błąd nie dotyczy tylko Inpostu ale nie da się zakończyć zamawiania również w przypadku innych modułów -> DPD itd. Po odinstalowaniu, problem znika wraz z modułem INPOSTU .
Komunikat, który wyskoczył po raportowaniu błędów. Wiem, że ma to związek zaczepami...
Fatal error: Uncaught --> Smarty Compiler: Syntax error in template "/home/deltatacsx/www/modules/inpost/views/templates/hook/blocks.tpl" on line 15 "{if $manifestPDFFooter}<div style="text-align: right;">Strona {PAGENO} z {nb}</div>{/if}" unknown tag "PAGENO" <-- thrown in /home/deltatacsx/www/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatecompilerbase.php on line 15
Question
nabuchodonozor
Witam, mam problem z Oficjalnym modułem INPOSTU, pobranym z ich strony https://inpost.pl/pl/oferta-dla-biznesu/przesylki/paczkomaty/moduly-integracyjne
Edited by nabuchodonozor (see edit history)Po zainstalowaniu modułu, nie można przejść do ostatniego 5tego kroku Płatności przy składaniu zamówienia, wyskakuje błąd 500, błąd nie dotyczy tylko Inpostu ale nie da się zakończyć zamawiania również w przypadku innych modułów -> DPD itd. Po odinstalowaniu, problem znika wraz z modułem INPOSTU .
Komunikat, który wyskoczył po raportowaniu błędów. Wiem, że ma to związek zaczepami...
1 answer to this question
Recommended Posts