Bedrich Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Ahojte. Prosím o pomoc. Nie lacný program Total Import odmieta spolupracovať. Rišil som problím najskôr z developerom, ktorý si vyžiadal všetky prístupy, teraz dal vedieť, že vlastne nevie o čo sa jedná, i keď chybu vypisuje "in module file". Skúšal som importovať dva XML feed rôznych dodávateľov a pri oboch ten istý problém. Vraj mám požiadať dodávateľa o rozdelenie feedu, ale neviem kde si myslia, že žijeme, samozrejme toto obaja zamietli. Je možnosť riešenia prosím? Prípadne ako inak? Dá sa prípadne nárokovať vrátenie peňazí? Tento plugin mi bol doporučený kade tade, aj priamo s operátorom presty som si odkomunikoval, za akým hlavným účelom potrebujem tento plugin, ubezpečil ma, že toto je presne to čo potrebujem a je to najlepšie čo môže byť ale som veru riadne sklamaný tak akurát. Vopred ďakujem za každý vašu múdru radu. Pripájam error, ktorý mi zahlási pri importe:Settings Successfully Loaded: 'Narex'[PrestaShop] Fatal error in module file :/www/doc/narex.somprofik.sk/www/app/bootstrap.php.cache:Uncaught exception 'RuntimeException' with message 'Failed to start the session because headers have already been sent by "/www/doc/narex.somprofik.sk/www/modules/totalimportpro/totalimportpro.php" at line 1901.' in /www/doc/narex.somprofik.sk/www/app/cache/prod/classes.php:114 Stack trace: #0 /www/doc/narex.somprofik.sk/www/app/cache/prod/classes.php(483): SymfonyComponentHttpFoundationSessionStorageNativeSessionStorage->start() #1 /www/doc/narex.somprofik.sk/www/vendor/symfony/symfony/src/Symfony/Component/Security/Csrf/TokenStorage/SessionTokenStorage.php(90): SymfonyComponentHttpFoundationSessionSession->start() #2 /www/doc/narex.somprofik.sk/www/vendor/symfony/symfony/src/Symfony/Component/Security/Csrf/CsrfTokenManager.php(54): SymfonyComponentSecurityCsrfTokenStorageSessionTokenStorage->hasToken('ANONYMOUS_USER') #3 /www/doc/narex.somprofik.sk/www/app/cache/prod/classes.php(8189): SymfonyComponentSecurityCsrfCsrfTokenManager->getToken('ANONYMOUS_USER') #4 /www/doc/narex.somprofik.sk/w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts