Manetros Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Witam chciałbym się zapytać czy może ktoś z Was wie jak usunąć wyświetlanie podwójnych miniaturek przy produktach na sklepie. Mianowicie albo coś zmieniłem i to się pojawiło albo wystąpił jakiś błąd a nie wiem jak to zmienić. Wygląda to mniej więcej tak jak w załączniku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 to wylgada na to, ze "cos" zmieniles... a to "cos" to tylko autor rozbryzie bez podglady w zrodlo kodu. podaj linka do sklepu to wtedy bedzie mozna cos wiecej powiedziec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manetros Posted January 30, 2017 Author Share Posted January 30, 2017 Proszę keys4you.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 co sie mozna bylo spodziewac... szablon LEO tutaj nigdy nie wiesz "co autor mial na mysli"... ogolnie rzecz ujmujac to masz dodane jakies dodakowe okno z tymi miniaturkami, po co? (odpowiedz patrz wyzej w cudzyslowie)... wrzuc w style .leo-more-info {display:none;} i powinno wrocic do normy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manetros Posted January 31, 2017 Author Share Posted January 31, 2017 Jako jeden z darmowych pasował pod względem wyglądu, więc uznałem, że go użyję. Właśnie w tym jest problem, że żadnego okienka z tymi miniaturkami nie dodawałem. Dzięki spróbuje to zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manetros Posted February 1, 2017 Author Share Posted February 1, 2017 co sie mozna bylo spodziewac... szablon LEO tutaj nigdy nie wiesz "co autor mial na mysli"... ogolnie rzecz ujmujac to masz dodane jakies dodakowe okno z tymi miniaturkami, po co? (odpowiedz patrz wyzej w cudzyslowie)... wrzuc w style .leo-more-info {display:none;} i powinno wrocic do normy A mógłbyś jeszcze trochę dokładniej wyjaśnić jak mam to zrobić i gdzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts