darkness-lord Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Ahoj, když si v administraci zapnu, že chci objednávku na jednu stránku a ne rozdělenou do 5 kroků, tak mi zmizí pole "KOŠÍK" a nemohu se do něj nijak dostat. Kde mám hledat problém? Je to věc šablony nebo celkově prestashopu? Mám verzi 1.5.6.2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 (edited) Pokud používáte jinou než defaultní ofiko šablonu tak to zkuste v ní. Pokud to bude stejné dělá to spíše něco v prestě/modulech apod. Také někdy schází celá tpl šablona pro obj na jednu stránku. Vypisuje vám to nějaké chyby když si zapnete debug v prestě nebo php? Edited January 29, 2017 by XM4N (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkness-lord Posted February 2, 2017 Author Share Posted February 2, 2017 Když si najedu do košíku a v nastavení přepnu na jednostránkové objednávky tak když aktualizuji stránku s otevřeným košíkem ta se zobrazí jednostránkový formulář ... takže tento soubor tam bude a je v pořádku. Spíše tedy asi v tom modulu. Díval jsem se do defaultní šablony kde je ještě jeden řádek u toho tlačítka "košík", takže když jsem to zkombinoval tak to bude fungovat :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts