wiewior Posted January 28, 2017 Share Posted January 28, 2017 Witam Mam problem ze sklepem, wiecznie są problemy. Miałem tak z 1.6 i teraz na 1.7, udało mi się niby naprawić ale przestało działać. Zmieniałem pliki w bazie, niestety nie pamiętam który teraz... dobra do rzeczy. Aktualnie mam problem z zakupieniem czegokolwiek, po wybraniu produktu przechodzi przez dane osobowe, jest okienko z adresami, następnie klikam "Dalej" i ... już nic się nie dzieje. Wydaje mi się że to problem z plikiem w bazie danych, jednak nie potrafię sobie poradzić z tym. Do tego chciałem zaktualizować ps do 1.7.0.4 sam posiadam 0.2 ale 1 click upgrade również nie działa, szukałem w internecie jak rozwiązać problem niestety nigdzie nie udało mi się znaleźć skutecznego problemu a jest to podobno dosyć popularny. Błąd jaki wyskakuje to Oryginalna wersja PrestaShop: Error Unable to check md5 files Differences between versions: P.S Chciałem sprawdzić debugowanie błędów ale w tej wersji nie widzę pliku config.ini w config. Czy ktoś może mi pomóc ? chociaż z pierwszym problemem ponieważ nikt nie kupuje, nie ma zarobków Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts