web41 Posted January 28, 2017 Share Posted January 28, 2017 Merhaba, üst yatay menülerdeki oluşturduğum katergori alt menülerine oluşturduğum döküman sayfasına link vermek mümkünmü acaba biraz araştırdım prestashop genelinde açıklanmamış bir konu bu sanırım hiçbiryerde kaynak bulamadım.Örneğin : Ürün Kategorisi -->> Alt Kategorisi --> bu alt kategoriye content/dokuman-sayfam.html < gibi birlink eklemek mümkün olabiliyormu üst kategoriler için veriliyor ama alt için aynı yol izelenmiyor eklemeye çalıştığımda ise rewrite url hatası alıyorum doğal aolarak / işaretine link almıyor. çözümü bilen varmıdır acaba şimdiden çok teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myk.61 Posted January 28, 2017 Share Posted January 28, 2017 kendi kullandığım üst menü modülünde verebiliyorum ama orjinalin de ne oluyor bilmiyorum sende alternatif üst menü modüllerine bakabilirsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
web41 Posted January 29, 2017 Author Share Posted January 29, 2017 orjinal üstmenü modülünü kullanmıyorum farklı bir modül fakat bu durum diğer prestahop kullanıcılarınında sorunu haline gelmiş bi durum birçok dö küman incelediğimde henüz çözebilen çıkmamış durumda araştırmaya devam buluruz illaki hayırlısı Link to comment Share on other sites More sharing options...
myk.61 Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 benim temam ile birlikte gelen üst menü modulü çok iyi linkde veriliyo açılır menüye modülde atanıyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Merhaba, üst yatay menülerdeki oluşturduğum katergori alt menülerine oluşturduğum döküman sayfasına link vermek mümkünmü acaba biraz araştırdım prestashop genelinde açıklanmamış bir konu bu sanırım hiçbiryerde kaynak bulamadım. Örneğin : Ürün Kategorisi -->> Alt Kategorisi --> bu alt kategoriye content/dokuman-sayfam.html < gibi birlink eklemek mümkün olabiliyormu üst kategoriler için veriliyor ama alt için aynı yol izelenmiyor eklemeye çalıştığımda ise rewrite url hatası alıyorum doğal aolarak / işaretine link almıyor. çözümü bilen varmıdır acaba şimdiden çok teşekkürler. Özelden benimle irtibata geçin size buna uygun bir menü modülü vereyim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts