ziben Posted January 28, 2017 Share Posted January 28, 2017 Witam, mam delikatny problem z ustaleniem prawidłowej ceny produktu. Opis problemu: dodałem produkt baner, dodałem atrybuty -> 1-10m^2. 11-30m^2.... elegancko zmieniają mi się ceny gdy powiązałem produkt z atrybutami. Dodaję kolejny osobny atrybut: Oczkowanie (pole jednokrotnego wyboru): Tak i Nie i teraz gdy powiązałem z produktem atrybut Oczkowanie to wychodzi mi na stronie sklepu (po zaznaczeniu tak lub nie) komunikat: "Produkt nie jest dostępny w wybranym modelu. Proszę wybrać inny." Uzupełniłem ilości itd., zmianę ceny według wybranej opcji atrybutu i nic. Proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 design4VIP Posted January 28, 2017 Share Posted January 28, 2017 a czy ten nowy atrybut powiazales kombinacjami z poprzednimi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
ziben
Witam,
mam delikatny problem z ustaleniem prawidłowej ceny produktu.
Opis problemu:
dodałem produkt baner, dodałem atrybuty -> 1-10m^2. 11-30m^2....
elegancko zmieniają mi się ceny gdy powiązałem produkt z atrybutami.
Dodaję kolejny osobny atrybut: Oczkowanie (pole jednokrotnego wyboru): Tak i Nie
i teraz gdy powiązałem z produktem atrybut Oczkowanie to wychodzi mi na stronie sklepu (po zaznaczeniu tak lub nie) komunikat:
"Produkt nie jest dostępny w wybranym modelu. Proszę wybrać inny."
Uzupełniłem ilości itd., zmianę ceny według wybranej opcji atrybutu i nic.
Proszę o pomoc.
1 answer to this question
Recommended Posts