Mam problem z wyświetlaniem produktów i powiązaniem w presta 1.6
Produkt mam przypisany do kategorii i podkategorii.
-Kategoria
--Podkategoria
Po wejściu w kategorię lub podkategorie produkt normalnie wyświetla się na liście produktów.
Problem zaczyna sie gdy chce przejść na stronę produktu, udaje się to jedynie ze strony kategorii, gdy zaś kliknę w produkt na stronie podkategorii wyświetla się czysta strona.
W źródle czystej strony mam jedynie takie coś "
<div class="wishlist_button"><a class="addToWishlist wishlistProd_<br /><b>Fatal error</b>: Cannot use object of type Product as array in <b>/public_html/cache/smarty/compile/7b/11/e6/7b11e658e42a37dc1e489d369f052471d9aae647.file.blockwishlist-extra.tpl.php</b> on line <b>84</b><br />
Włączyłem debugowanie ale na czystej podstronie nie wyświetla żadna informacja o błędzie, url podstrony jest poprawny.
Próbowałem czyścic cache ale to nie pomogło.
Dodatkowo podgląd produktu z panelu admina również nie działa.
Dodam ze wcześniej importowałem produkty i kategorie i w importowanych wszystko dział poprawnie. Problem jest z nową kategorią.
Question
grze11
Mam problem z wyświetlaniem produktów i powiązaniem w presta 1.6
Produkt mam przypisany do kategorii i podkategorii.
-Kategoria
--Podkategoria
Po wejściu w kategorię lub podkategorie produkt normalnie wyświetla się na liście produktów.
Problem zaczyna sie gdy chce przejść na stronę produktu, udaje się to jedynie ze strony kategorii, gdy zaś kliknę w produkt na stronie podkategorii wyświetla się czysta strona.
W źródle czystej strony mam jedynie takie coś "
<div class="wishlist_button"> <a class="addToWishlist wishlistProd_<br /><b>Fatal error</b>: Cannot use object of type Product as array in <b>/public_html/cache/smarty/compile/7b/11/e6/7b11e658e42a37dc1e489d369f052471d9aae647.file.blockwishlist-extra.tpl.php</b> on line <b>84</b><br />
Włączyłem debugowanie ale na czystej podstronie nie wyświetla żadna informacja o błędzie, url podstrony jest poprawny.
Próbowałem czyścic cache ale to nie pomogło.
Dodatkowo podgląd produktu z panelu admina również nie działa.
Dodam ze wcześniej importowałem produkty i kategorie i w importowanych wszystko dział poprawnie. Problem jest z nową kategorią.
Proszę o pomoc.
Edited by grze11 (see edit history)Link to comment
1 answer to this question
Recommended Posts