web41 Posted January 27, 2017 Share Posted January 27, 2017 (edited) Kategori sorunumu çözdüm Sorun sebebi : Modüller içerisinde home category adlı bir modül yüzünden oluyormuş modülü devredışı bırakınca kategor sorunumu çözdüm 2.ci sorunum devam etmekte teşekkürler. ______________________________________________________________________________________ 2.ci olarak Panelden ürün eklediğimde fiyat kısmında takılıyorum tl olarak ürün eklemek istiyorum fakat £ < gibi cebelleştiğim bir durum var örneğin fiyatı ekliyorum fiyat 1.495,00 şeklinde eklemem gerek ama bende farklı hesaplama ile kayıt oluyor bununda çözümünü bile arkadaşlarım varsa minnettar kalırım şimdiden çok teşekkür ederim yardımını esirgemeyen arkadaşlara. Edited January 27, 2017 by web41 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
myk.61 Posted January 27, 2017 Share Posted January 27, 2017 (edited) 2.ci olarak Panelden ürün eklediğimde fiyat kısmında takılıyorum tl olarak ürün eklemek istiyorum fakat £ < gibi cebelleştiğim bir durum var örneğin fiyatı ekliyorum fiyat 1.495,00 şeklinde eklemem gerek ama bende farklı hesaplama ile kayıt oluyor bununda çözümünü bile arkadaşlarım varsa minnettar kalırım şimdiden çok teşekkür ederim yardımını esirgemeyen arkadaşlara. fiyat.png Türkçe dil için Admin panelde Yerleştirme sekmesinde Kurlar yer almakta. Ordan kurları yönetebilir istediğiniz kuru devre dışı bırakabilirsiniz Edited January 27, 2017 by myk.61 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
web41 Posted January 27, 2017 Author Share Posted January 27, 2017 malesef olmuyor dolar kurunu devredışı bırakıyorum ama gbt kuru aktif gözüküyor site arayüzünde fiyatlar tl bazlı görünüyor fakat ürün eklerken fiyat durumu GBT görünüyor varmıdır bi kısayolu bunun acaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted January 27, 2017 Share Posted January 27, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
web41 Posted January 27, 2017 Author Share Posted January 27, 2017 Hay çok yaşa gözümüzün önündeki şeyi görememişiz vala çok makbule geçti çok teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts