darkness-lord Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Ahoj, zjístil jsem, že se mi špatně generují faktury - přesněji výpis ceny s DPH a bez DPH vůbec nesedí. Příklad výpisu na faktuře: Produkt celkem (bez DPH) 9 625,50 KčProdukt celkem (s DPH) 11 646,87 KčCelkem (bez DPH) 11 646,87 KčDPH celkem 0,00 KčZaokrouhlení : 0,13 KčCelkem 11 647,00 Kč --- Produkt celkem (bez DPH) 54,00 KčProdukt celkem (s DPH) 65,34 KčCelkem (bez DPH) 60,98 KčDPH celkem 0,00 KčZaokrouhlení : 0,02 KčCelkem 61,00 Kč Mám verzi prestashopu 1.5.6.2 K fakturám mám modul " Instalace upravené faktury - Ver. 1.5_0901 " Za poslední cca rok jsem nic neměnil, jen přidával produkty. Kde bych měl hledat problém? Díky :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkness-lord Posted January 26, 2017 Author Share Posted January 26, 2017 Teď se mi to podařilo "opravit" tím, že jsem v sekci OBJEDNÁVKY > FAKTURY - vypnul " Povolit rozdělení daní na faktuře ". Nejsem si vědom, že bych to někdy měnil. Co to " Povolit rozdělení daní na faktuře" vše obnáší a má to na to opravdu vliv nebo to je jen nějaká shoda náhod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 To rozdělení na faktuře ukazuje rozpis částek na základ a daň, Pro každou daňovou sazbu zvlášť. Účetní to mají rády, protože je to dobré pro zaúčtování faktury. Vysvětlení důvodu je potřeba hledat v tom modulu. Ale může to být i problém v PrestaShopu - http://www.prestashop.com/forums/topic/166815-pdf-faktura-v-ruznych-verzich-prestashopu-chybne-castky/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts