osmanustalar Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Merhaba arkadaşlar, bazı temalarda ürünler sağa doğru kayarak geliyor. Bende bu şekilde olan bir tema var. Ürünleri normal aşağıya doğru nasıl alabilirim? Default temadaki gibi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
myk.61 Posted January 27, 2017 Share Posted January 27, 2017 Özelden link at bakalım Link to comment Share on other sites More sharing options...
osmanustalar Posted January 29, 2017 Author Share Posted January 29, 2017 Bu sorun bir çok temada var. Güncel bir çok temaya baktığımızda yeni sistemde sağa doğru kayan ürünler görüyoruz. Ürünlerin sağa doğru değilde aşağı doğru sıralanmasını kolay bir şekilde ayarlayabiliyor muyuz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
myk.61 Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 İnceledim, bende de ücretli bir tama var aynı yerden almadım ama sistem aynıdır. 1 sütunda 4 yan yana ürün şeklinde sıralanıyor sen o modülün ayarlarından buna müdahale edebilirsin. Eğer oradan müdahale edilmiyorsa ki bu düşük bir ihtimal bu seferde ilgili modülün dosyasından ilgili değişikliği yapabiliriz. Admin panelde sınırlı yetkilere sahip bir k.adı oluşturup bana verirseniz ilk olarak panelden başlaya biliriz. Tabi size kalmış güvenmeye bilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
osmanustalar Posted January 30, 2017 Author Share Posted January 30, 2017 Merhabalar, modüllerde bahsettiğiniz işlemi göremedim. Özel mesaj olarak size belirttim. Yaptıktan sonra detaylı olarak buraya yaparsanız tüm arkadaşlarımız faydalanmış olur. İlginizden dolayı çok teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
osmanustalar Posted January 30, 2017 Author Share Posted January 30, 2017 Modül özelliği değilde, direk olarak yeni eklenen ürünler en çok satılan yada rastgele ürünler bölümü bile sağa doğru kayarak gidiyor. Önemli olan benim için o kısım Link to comment Share on other sites More sharing options...
myk.61 Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Kardeşim inceledim modüllerden müdahale edilmiyor. Temanın içindeki product-list-home.tpl 'den değiştirilebilir diye düşünüyorum ancak ona da admin panelden ben müdahale edemiyorum sen o dosyayı bir incele istersen. Bende zamanım olduğunda bakacam tekrar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
osmanustalar Posted February 14, 2017 Author Share Posted February 14, 2017 bakma şansınız oldu mu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts