web41 Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Arkadaşlar merhaba cümleten kategori ile cebelleşiyorum : ) bir yardım eden çıkar ümidi ile buralardayım şimdiden teşekkür ederim değerli yorum ve önerileriniz için. Sorunum : Bilgisayar --> (AnaKategori) -->>Bilgisayar Hoparlörü (Alt Kategorilerim) -->>Kulaklık Bu kategorilerden herhangi birine ürün eklediğimde ürünüm ana sayfada görünüyor fakat ürün kategorisine tıkladığımda sayfa hatası alıyorum bulunamadı gibi.. ürün eklemediğim kategorilerin sayfa listesi açılıyor ama ürün eklendiğinde hata veriyor. mesela bilgisayar kategorisi altındaki hoparlör kategorisine ürün ekledigimde o kategori başlığına tıkladığımda normal olarak o kategoriye eklediğim ürünlerin tümünün görüntülenmesi gerekiyor deilmi bende olmuyor bir türlü ürün açılıyor fakat kategorisine tıkladığımda diğer ürünlerimi görmek için kategori hata veriyor nerede yanlış yapıyorum acaba ? kısaca şu şekilde Ürün Kategorisi --> Ürün Sub Kategorisi --> <-- Örneğin ürünümü ekledim . dşimdi o kategorideki diğer ürünleri görmek için Ürün Sub Kategorisi ne tıkladım aaow sayfa yok hata yardım pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Can Memiş Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Merhaba, sitenizin adresini pm atarsaniz inceleyip elimden geldigi kadariyla yardimci olabilirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
web41 Posted January 25, 2017 Author Share Posted January 25, 2017 teşekkür ederim kardeşim sorunumu çözdüm. böyle bir sorunla sonradan karşılaşacak arkadaşlara çözümü iletiyimkurulum yaptıgımda eksik bişeyler oluşmuş sebebini çözemediğim lakin aynı sürümü farklı bir bağlantıdan indirip kurdugumda gördümki iki tane kategori oluştur sekmesi var imiş eğer böyle bir sorunla karşılaşan olursa bi üst sürüm veya temiz bir kurulumla halledilebiliniyor. ( not : sabah kadar cebelleştim sonra buldum ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Can Memiş Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Merhaba, sorunu çözmenize sevindim. Mümkün olduğu kadar prestashop yazilimini indirme işlemlerinizi prestashop resmi sitesi prestashop.com/download adresinden yapmanizi öneririm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
web41 Posted January 27, 2017 Author Share Posted January 27, 2017 kesinlikle zaten farklı bir alandan indirmem büyük bir hata idi içinde zararlı yazılım olabilir ve alışveriş sitesinde büyük zararlara yol açabilirdim bi anlık dalgınlık üzeri olmuştu teşekkürler bildiriminiz için. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts