Behc98 Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Arkadaşlar blockcart modulum güzel çalışıyor sanıyorken, hiç hata almamama rağmen, istatistiklerdeki bulunamayan sayfalar istatistiğime baktığımda çok fazla http://www.sitem.com/www.sitem.commodules/blockcart/blockcart-set-collapse.php?ajax_blockcart_display=expand&rand=1276590018156-admin404hatası alıyorum. Bunların;product.phpcategory.phpindex.phppassword.phpcms.phpsearch.phpaddress.phpauthentication.phppayment.phpcashondelivery/validation.phphistory.phpmy-account.phpbest-sales.phpsayfalarında oluştuğu belirtiliyor. bu sayfalar normalde girdiğimde sorun görünmüyor. Hatanın neden kaynaklandığı hakkında bir fikriniz varmı acaba ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Behc98 Posted March 22, 2011 Author Share Posted March 22, 2011 bu sorunum hala devam ediyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugur onur Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Bir adres versen de baksak.... Mümkünse... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Behc98 Posted March 24, 2011 Author Share Posted March 24, 2011 işin doğrusu, bu sorunun oluştuğu sadece admin paneldeki istatistikler kısmında görünüyor, yani oradaki kayıtlarda var Soruna ben bu güne kadar denk gelmedim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Mozilla Fiirefox 'a Firebug eklentisini kur ve sayfayı test abi.tahminim javascript dosyasında olmayan bir fonksiyon çağrılmaya çalışıyor.ilgili hatayı bulacağından eminim.kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts