repomen Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Zdravím, potreboval by som pomoc s nastavením dopravy. V dokumentácií aj reálne v administrácií je to na pohľad jednoduché a predvolené spôsoby dopravy aj fungovali. Tie som potom vymazal a nastavil nových dopravcov, ich nastavenie je jednoduché, ale aj tak niečo musím robiť zle. Prípadne je problém niekde v inom nastavení. Jedna sa o to, že v obchode pri nákupe mi stále hodí dopravu zadarmo a nieje ani možné vybrať žiadneho prepravcu a dokončiť objednávku ( ako by som žiadneho prepravcu nemal). Produkty mam bez predvoleného spôsobu dopravy. Tu na fóre som sa dočítal, len to ako to správne nastaviť - čo myslím že mám. Neviem, kde inde hľadať chybu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Ak chceš, pošli mi na mail [email protected] prihlasovacie údaje do administrácie a pozriem sa ti na to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts