adamll2 Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 dobry denchcel by som sa spytat ako docielim aby sa cena zobrazovala uzivatelom a nakupujucim az po prihlaseni cize beznemu navstevnikovi sa nezobrazi ale zobrazi sa az po prihlaseni zakaznika. a aby sa zobrazilo aj tlacitko kupit a kosik az po prihlaseni.dakujem za skoru odpoved. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 dobry denchcel by som sa spytat ako docielim aby sa cena zobrazovala uzivatelom a nakupujucim az po prihlaseni cize beznemu navstevnikovi sa nezobrazi ale zobrazi sa az po prihlaseni zakaznika. a aby sa zobrazilo aj tlacitko kupit a kosik az po prihlaseni.dakujem za skoru odpoved. Nauč sa pracovať s vyhľadávaním. Poradím ti, je to v anglickej časti fóra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamll2 Posted June 17, 2010 Author Share Posted June 17, 2010 a ako to mam dat vyhladat skusal som ale nenasiel som nic take mohol by si mi napisat co mam dat do vyhladavania?? dakujem za odpoved. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Čistě jen ze zvědavosti, jaký má smysl zobrazování cen zákazníkům jen pod podmínkou, že se musí registrovat - případně neustále (občas dle stability cookies) přihlašovat do e-shopu pro zviditelnění cen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts