jambres Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Witam, czy można w preście dać możliwość darmowej wysyłki dla wybranych produktów (na przykład tylko dla jednego produktu)? Nie chcę żeby opcje darmowej wysyłki były widoczne przy wszystkich produktach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ufiartist Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Zawsze możesz utworzyć nową regułę koszyka (Reguły ustalania cen->ustawienia koszyka->dodaj nową regułę koszyka) i ograniczyć ją do jednego produktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jambres Posted January 18, 2017 Author Share Posted January 18, 2017 Jak można ją ograniczyć do jednego produktu? Nie widzę nigdzie takiej możliwości Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ufiartist Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Musisz dać w menu Reguły ustalania cen->Ustawienia koszyka, później w prawym górnym rogu masz "dodaj nową" jak już dodajesz masz drugą zakładkę "warunki" i na dole "ograniczenia" tam zaznaczasz "wybór produktu". Po wybraniu produktu ma działać Oczywiście nie zapomnij poustawiać reszty (data od - do itp.). W akcjach musisz też zaznaczyć "DARMOWA WYSYŁKA". Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jambres Posted January 23, 2017 Author Share Posted January 23, 2017 Ok to działa tak jak napisałeś. Dziękuję. Mam wobec tego jeszcze jedno pytanie. Mam w "Wysyłkce" jedną specyficzną, tańszą opcję wysyłki (załóżmy że jest to kurier X za 5 zł). Ale nie chcę żeby była ona widoczna dla wszystkich produktów. Chciałbym żeby była dostępna tylko dla jednego produktu. Da się tak zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ufiartist Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 W takim układzie musisz na produktach poustawiać przewoźników. Po wejściu w edycję produktu->wysyłka masz możliwość przypisanie konkretnych przewoźników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Iza81 Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Witam, temat również mnie interesuje, ustawiłam reguły koszyka tak aby wybrany produkt był z darmową dostawą, ale np wraz z tym produktem, który ma darmową dostawę klient kupuje produkt, który darmowej dostawy nie ma a w koszyku nalicza się darmowa dostawa na wszystko, da radę tak ustawić aby tak nie było ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
jambres
Witam, czy można w preście dać możliwość darmowej wysyłki dla wybranych produktów (na przykład tylko dla jednego produktu)?
Nie chcę żeby opcje darmowej wysyłki były widoczne przy wszystkich produktach.
6 answers to this question
Recommended Posts