wolfen1223 Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Witam chciałbym dodać nowy atrybut do istniejących już kombinacji, niestety posiada on dwie wartości co wiąże się z podwojeniem ilości kombinacji z 9 do 18. Próbowałem dodawać to przez Generator Kombinacji niestety za długo schodzi. Próbowałem to robić przez plik CSV ale powoduje to dodanie nowych kombinacji do już istniejących czyli zamiast 18 mam 27. Zastanawiam się czy jest jakaś inna możliwość żeby to zrobić interesowała by mnie jakaś płatna wtyczka, moduł albo coś w tym rodzaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 jedno co przychodzi mi do glowy to modul platny AWP (Attribute Wizard Pro). w nim dodajac raz atrybut ten automatycznie laczy sie kazdy z kazdym, co przy takiej ilosci atrybutow jakie posiadasz bardzo zoptymalizuje i przyspieszy dzialanie sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolfen1223 Posted February 11, 2018 Author Share Posted February 11, 2018 Witam posiada ktoś jakąś stronkę na której wdrożona jest wersja Pro ponieważ jestem zainteresowany zakupem, niestety demo nie wyjaśnia mi wszystkiego :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted February 12, 2018 Share Posted February 12, 2018 pisz co chcesz wiedziec o module, tak jak i zapewne jeszcze paru uzytkownikow forum zna ten modul bardzo dobrze, weic na pewno uda sie odpowiedziec na wiekszosc Twoich pytan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts