berkoberk Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 merhaba arkadaşlarmüşteri ödeme seçeneği ekranına geldiğinde havale seçip ilerlediğinde, sipariş geçsin fakat benim müşteriye manuel olarak göndereceğim e-mail yoluyla ödeme bilgilerimi öğrenebilsin istiyorum. bir de sipariş id sinin karışık bir algoritmayla çıkması mümkün müdür ? şimdiden teşekkürlerberk dinler Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugur onur Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Bu o kadar zor degil.. Banka Havale (bankwire)modulunu aktif edin. aktif ettikten sonra konfigure kismina nasil odeme yapacagini yazin.. Ayrica modules/bankwire/tr.php dosyasindaki tercumeleri istediginiz gibi duzenleyin. Birde mails/bankwire.html ve mails/bankwire.txt dosyalarina da müsterinizin size nasil odeme yapacağini acıklayan bir yazi yazın. olsun bitsin. siparis esnasinda musteriniz mecburen bankwire modulunu sececektir. siparisini onayladiktan sonra bir sonraki ekranda nasil odeme yapacagi yazacaktir ve ayrica sizin duzenlediginiz mail ile de ayni odeme bilgileri kendisine mail olarak gidecektir..sipariş id sinin karışık bir algoritmayla çıkması konusunu biraz daha acıklarmisiniz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
berkoberk Posted June 14, 2010 Author Share Posted June 14, 2010 teşekkür ederim uğur hocam, hemen söylediklerinizi yapmaya başlayacağım.sipariş id'sinin karışık algoritmayla çıkmasından kastım : şu an sipariş 0000001 den başlamış durumda, bunun cx193910, dj31391, 742920d şeklinde gitmesi gibi.berk dinler Link to comment Share on other sites More sharing options...
berkoberk Posted June 14, 2010 Author Share Posted June 14, 2010 aslında sipariş geçtiği anda müşteriye hesap bilgilerimi göndermemem gerekiyor, sipariş geçmeli fakat otomatik mail gitmemeli. maili manuel olarak yazabilirim ya da mail template editor de herhangi bir maili değiştirip müşteriye manuel olarak gönderebilirimberk dinler Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugur onur Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Berk Bey, Admin panelden alişveris/Faturalar tabina gidiniz ve oradan istediginiz ayarlamayı yapınız.. yani fatura baslangici icin icin istediginiz harf dizinini ve baslangic numarsinizi secinioz..Kolay gelsin.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugur onur Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 aslında sipariş geçtiği anda müşteriye hesap bilgilerimi göndermemem gerekiyor, sipariş geçmeli fakat otomatik mail gitmemeli. maili manuel olarak yazabilirim ya da mail template editor de herhangi bir maili değiştirip müşteriye manuel olarak gönderebilirimberk dinler ama bu sizi cok ugrastirir. bir zaman sonra karistirmaya baslarsiniz ,, gondermismiydim yoksa gondermemismiydim diye. en guzleri siparisi onayladiginda kendi otomatik gondersin. o zaman sorun olmaz..zaten daha sonrasi icin musteri ile ozel mesaj yollama sansiniz var. musteriler bolumunden muserinin adina tiklayin. aciklan musteri ozellikleri bolumunden sol altta mesajlasma kismini gorebilirsiniz..kolay gele.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berkoberk Posted June 14, 2010 Author Share Posted June 14, 2010 sipariş id'si konusunda tekrar teşekkürler, burdaki amacım sitede ne kadar satış yaptıgımı bir önceki müşterime belli etmemekti, ara sıra girip yükseltebilirim ordan yaptığım iş bakımından sektördeki kötü niyetli rakiplerden korunmak için, maili benim göndermem şart aslında.siparişler sekmesinde, müşteri siparişine girildiğinde - change - kısmından atabilirim o manuel mesajı boylelıkle karısmaz diye düşünüyorum.dipnot: www.macmarketi.com harika bir site olmuşberk dinler Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 sipariş id'si konusunda tekrar teşekkürler, burdaki amacım sitede ne kadar satış yaptıgımı bir önceki müşterime belli etmemekti, ara sıra girip yükseltebilirim ordan yaptığım iş bakımından sektördeki kötü niyetli rakiplerden korunmak için, maili benim göndermem şart aslında.siparişler sekmesinde, müşteri siparişine girildiğinde - change - kısmından atabilirim o manuel mesajı boylelıkle karısmaz diye düşünüyorum.dipnot: www.macmarketi.com harika bir site olmuşberk dinler hımm şimdi kardeş, müşteri havale ile ödeme siparişi yaptığında , mails/tr/bankwire.html dosyasını gönderiyor. bu html yi düzenleyebilirsin. ayrıca bankwire modülünü içinden hesap numaralrını çağıran .tpl leleri editleyebilirsin. ve adminden yeni bir siparişi durumu kaydedip ve sipariş durumunu oluşturduğun bir tane html dosyasını yönlendşrebilirsin. oluşturduğun html dosyasında banka hesaplarını kaydedersin. kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
berkoberk Posted June 14, 2010 Author Share Posted June 14, 2010 eyvallah hocam sağolasın, sorularıma bu kadar çabuk yanıtlar alacağımı sanmıyordum, teşekkürlerberk dinler Link to comment Share on other sites More sharing options...
acemi mod Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Hesap numarası yazdım. Onayladım kayıt oldu fakat ödeme seçeneğinde görünmüyor. Hata veriyor Adres bilgileri girilmesi gerekir çıkıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acemi mod Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 (edited) Banka modülünü aktif ettim akabinde (Kontrol: Bu modülü kullanmanız için, adres bilgileriniz belirlenmiş olmalı ) böyle bir uyarı veriyor konuyu bilen bir arkadaş varsa yardım lütfen. Mağaza iletişimi gibi bilgileri ve adresi doldurdum. başka adres bilgileri nereye kaydedilir. Edited February 24, 2013 by acemi mod (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 (edited) Banka adres bilgileri modülü aktif ettikten sora konfigürasyon seçeneğine girilerek doldurulur. Edited February 25, 2013 by askinjew (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
acemi mod Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 (edited) Banka adres bilgileri modülü aktif ettikten sora konfigürasyon seçeneğine girilerek doldurulur. Banka hesap bilgilerini konfigüre yaptım sadece banka hesap, İBAN bilgileri ve banka adı adresi yazılacak yer var. benim adresim yazılacağı bir yer yok ya ben anlıyamadım yada modül farklı Edited February 25, 2013 by acemi mod (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 cpanelde araçlardan mağzalar bölümüne adres bilgilerinizi girdinizmi. İsterseniz havale nodülünüzü yazınıza ekleyin bir bakalım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 birde prestashopu bu siteden indirmediyseniz , burdan modülleri indirip tekrar kurmanızı tavsiye ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acemi mod Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 cpanelde araçlardan mağzalar bölümüne adres bilgilerinizi girdinizmi. İsterseniz havale nodülünüzü yazınıza ekleyin bir bakalım. Araclar bölümünü göremiyorum. Tercihlerde Magaza iletişimi var orayı doldurdum. contakt bölümünu konfigüre ettim orda da aynı şey adres yazmadınız cıktı ve contak bölümüde kayboldu. prestashop buradan indirdim. Banka havalesi mödülü bankwire Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Yüklemede herhangi bir sorun oluştumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
acemi mod Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 (edited) Yüklemede herhangi bir sorun oluştumu hiç sorun oluşmadı. www.sislisosyetepazar.com Edited February 26, 2013 by acemi mod (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
acemi mod Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Banka havalesi modülünü konfigüre etim aktif ettim "Kontrol: Bu modülü kullanmanız için, adres bilgileriniz belirlenmiş olmalı" hatası veriyor ve modül aktif olmuyor. sorunumu çozmem de yardım edermisiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts