pikselkomp Posted January 16, 2017 Share Posted January 16, 2017 Witam, mam problem z wgrywaniem zdjęć przez csv z linków. Nie wgrywają się tylko te zdjęcia z większą rozdzielczością. Da się zmienić jakiś limit, żeby wchodziły wszystkie zdjęcia? Usprawni mi to wtedy moją pracę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 16, 2017 Share Posted January 16, 2017 najprawdopodobniej to ustawienia hostingu które nie pozwalają obsugiwać tak dużych plików albo jest niewystarczająco dużo pamięci ram aby tak duże zdjęcie załądować, zmodyfikować i zapisać. Sądzę jednak, że to druga opcja, w takim przypadku jedynym ratunkiem jest zwiększenie dostępnej pamięci Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikselkomp Posted January 16, 2017 Author Share Posted January 16, 2017 Pliki dużo nie ważą. Np. jeden z nich który nie został wgrany ma 1000 x 1000px. Wgrałem ten plik na swój serwer i podlinkowałem z mojego serwera ten plik do linku w csv. Poszło bez problemu. Problemem w tym przypadku jest ograniczenie na niektóre serwery, nie wiem tylko czy należy to do grupy "serwery zagraniczne", jest jakieś rozwiązanie tego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts