abroucek Posted June 14, 2010 Share Posted June 14, 2010 Zdravím,mám eshop s textilem, kde by měl být k barvě přiřazen obrázek daného produktu v dané barvě. Ještě nedávno vše fungovalo jak má, ale teď už ne. Snažím se přijít, kde může být chyba. V databázi jsem se dívala, v tabulce _image jsou obrázky tak, jak mají být, stejně tak jejich přiřazení v _product_attribute_image. Když se ale na produkty podívám přes BO, na kartě Obrázky tam jsou všechny obrázky zobrazeny, které k produktu patří, ale na kartě Kombinace jsou opět všechny kombinace, jak mají být, ale nejsou k nim přiřazeny žádné obrázky (tzn. v tabulce je uvedeno Obrázek - žádný), ale přitom v databázi je atribut s obrázkem propojen... Nesetkal jste se s tím někdo?Děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanislav Horňák Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Kombinace jsem ještě neřešil, ale mně se obrázky nezobrazovaly když jsem neprovedl úpravu .htaccess souboru podle návodu mého hostingu (protože jsem s ním spokojen, uvedu ho: http://www.inhosting.cz) Link to comment Share on other sites More sharing options...
abroucek Posted June 15, 2010 Author Share Posted June 15, 2010 Vím, o čem mluvíš, ale tohle není ten problém, obrázky se jinde zobrazují, jen při zvolení kombinace ne (mám i produkty bez kombinací a také defaultní obrázek k produktům s kombinací se zobrazuje...)Nikdo se s tím ještě nesetkal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts