grz3chu Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 Witam, Jak w temacie, chciałbym żeby na stronie produktu nie było widać konkretnej ilości jakie posiadam na stanie. Chciałbym mieć tylko informację, że produkt jest "dostępny" a gdy ilość spadnie do zera to "niedostępny". Wciąż chcę wpisywać dostępne ilości po stronie back office zgodne z istniejącymi stanami. Interesuje mnie zmiana informacji od strony klienta. Z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_com Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 Preferencje -> Produkty Strona produktu Wyświetl dostępne ilości na stronie produktu - NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
grz3chu Posted January 13, 2017 Author Share Posted January 13, 2017 Preferencje -> Produkty Strona produktu Wyświetl dostępne ilości na stronie produktu - NIE Dziękuję, działa! Teraz zamiast ilości pojawia się komunikat "Ostatnie egzemplarze!" Gdzie mógłbym go edytować ? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_com Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 Dziękuję, działa! Teraz zamiast ilości pojawia się komunikat "Ostatnie egzemplarze!" Gdzie mógłbym go edytować ? Pozdrawiam Za to odpowiada parametr "Wyświetl pozostałe ilości kiedy ilość jest mniejsza niż" Też w Preferencje -> Produkty Zero go wyłącza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grz3chu Posted January 13, 2017 Author Share Posted January 13, 2017 Za to odpowiada parametr "Wyświetl pozostałe ilości kiedy ilość jest mniejsza niż" Też w Preferencje -> Produkty Zero go wyłącza. Tak, już to znalazłem, chodzi mi jednak o sam tekst "ostatnie egzemplarze!" żeby go zmienić np. na "towar w magazynie" Nie wiem który plik na serwerze odpowiada za to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_com Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 Teksty jakie się wyświetlają przy różnych stanach to się definiuje w produkcie w zakładce ilości: Tekst gdy ilość<0. Dostępność Tekst gdy ilość=0 a towar dost. na zamów. Dostępność Natomiast ten parametr "Wyświetl pozostałe ilości kiedy ilość jest mniejsza niż" to taki marketingowy bzdet w stylu łapaj, kupuj bo towar się kończy i już nie kupisz Ale można tekst zmienić w tłumaczenia - tłumaczenia stron sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grz3chu Posted January 14, 2017 Author Share Posted January 14, 2017 Dzięki za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts