Jump to content

Jak zmienić pokazywaną ilość sztuk produktu na tylko "dostępny"

grz3chu

Recommended Posts

Witam,

Jak w temacie, chciałbym żeby na stronie produktu nie było widać konkretnej ilości jakie posiadam na stanie. Chciałbym mieć tylko informację, że produkt jest "dostępny" a gdy ilość spadnie do zera to "niedostępny". Wciąż chcę wpisywać dostępne ilości po stronie back office zgodne z istniejącymi stanami. Interesuje mnie zmiana informacji od strony klienta.

Z góry dziękuję  

Dziękuję, działa! Teraz zamiast ilości pojawia się komunikat "Ostatnie egzemplarze!" Gdzie mógłbym go edytować ?

Pozdrawiam

Za to odpowiada parametr "Wyświetl pozostałe ilości kiedy ilość jest mniejsza niż"

Też w Preferencje -> Produkty

Zero go wyłącza.

Za to odpowiada parametr "Wyświetl pozostałe ilości kiedy ilość jest mniejsza niż"

Też w Preferencje -> Produkty

Zero go wyłącza.

Tak, już to znalazłem, chodzi mi jednak o sam tekst "ostatnie egzemplarze!" żeby go zmienić np. na "towar w magazynie" Nie wiem który plik na serwerze odpowiada za to.

Teksty jakie się wyświetlają przy różnych stanach to się definiuje w produkcie w zakładce ilości:

Tekst gdy ilość<0. Dostępność

Tekst gdy ilość=0 a towar dost. na zamów. Dostępność

Natomiast ten parametr "Wyświetl pozostałe ilości kiedy ilość jest mniejsza niż" to taki marketingowy bzdet w stylu łapaj, kupuj bo towar się kończy i już nie kupisz :)

Ale można tekst zmienić w tłumaczenia - tłumaczenia stron sklepu.