wi34 Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Arkadaşlar Merhaba. Soracağım soru basit olabilir ama daha yeni başladım. Amacım şu. product.tpl sayfasında ; Bir ürünün ücretini 10 tl arttırarak yazdırmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 Merhaba Sorunuzu daha iyi anlayabilmemiz için biraz detay verebilirmisiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wi34 Posted January 13, 2017 Author Share Posted January 13, 2017 Şimdi product.tpl sayfasına girdim. herhangi bir yere yazı yazabiliyorum. Amacım şu: Bu sayfada ürün fiyatının yazdığı yerin altına bu fiyatı 10 arttırarak tekrar yazdırmak. Başına da Kapıda Ödeme yazacağımm.Ama ürün fiyatının 10 arttırılmış halini nasıl yazdıracağımı bilemiyorum. Şimdiden teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 Bunun tpl kayıtları ile oynamadan da yapabilirsiniz. Unutmayın bu kayıtlarda yapacağınız değişiklikler sıtabil çalışan sistemin hata vermesine en kötüsü bu hatanın kaynağını bulamamanıza neden olabilir. İsterseniz aşağıda anlattığım yöntemi kullanabilirsiniz. Diye düşünüyorum. Katalog - Nitelikler ve değerler de gurub ismi oluşturuyorsunuz. Oluşturduğunuz gurubun altın da fiyatlandıracağınız değerlerin isimlerini giriyorsunuz. Bundan sonra ürün oluşturma ekranında kombinasyon bölümünde girdiğiniz gurub ismi ve alt bölümlerini ve + fiyatlarını girebilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wi34 Posted January 13, 2017 Author Share Posted January 13, 2017 Teşekkür Ederim. Fakat 2000 civarı ürün için bunu güncellemek oldukça zor. Ayrıca benim istediğim alıcı sayfaya girdiğinde 2 fiyatıda görecek. Yani hem normal halını hem 10 tl arttırılmıs halini. Eğer sizin dediğiniz şekilde yaparsam rdyo button veya combobox seçenekleri ile geliyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wi34 Posted January 13, 2017 Author Share Posted January 13, 2017 Tpl ye sadece ürün fiyatının 10 fazlasını yazdıracağım. Alış kısmını etkilemeeceği için sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 <span id="comb_label">{math equation="(x+y)" x=$product->getPrice(true, $smarty.const.NULL) y=10.00}</span> bunun gibi bir kod parçasyla işlemi yapabilirsiniz. Not: Denemedim test edin sonucu bildirin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wi34 Posted January 14, 2017 Author Share Posted January 14, 2017 Hocam çok teşekkür ederim.Büyük bir sorunumuzu çözdün. Çalıştı ama son bir yardım rica edeceğim. Virgülden sonra 5 hane geliyor. Onun iki hane gelmesi lazım. Yardımcı olabilirmisiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts