tomjbmhu Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Működik az email, teszt levelek, admin, ügyfélszolg e-mailek beérkeznek.Megrendelést követően a visszaigazoló emailben csak a honlap logoja érkezett.A mail folderben az angol nyelv és tartalma 777 volt, a magyart és németet is átállitottam 755-ről 777-re.Több helyen olvastam, hogy a mailalert modult törölték, majd újra telepitették, ami megoldotta a problémát.Nálam nem segitett. Mi lehet még a probléma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Az biztos, hogy nem kell 777-re állítani. Ha csak egy logót küld akkor megnézted már a sablon belsejét FTP-n vagy adminban a fordítások között? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomjbmhu Posted January 11, 2017 Author Share Posted January 11, 2017 Kedves Attila, Köszönöm a választ. Megnéztem, két helyen van mail, mindkettőben /de és /hu könyvtár teljes tartalommal.1. theme/default-bootstrap/mail, alatta a nyelvi könyvtárak 2. /mail és alatta nyelvi könyvtár Mindkét helyen van html és text tartalom. Holnapon regisztráltam magam gmail cimmel és kosárba tettem egy terméket.Kitöltöm a megrendelési adatokat, majd kattintok és megjelenik, hogy email elküldve.Gmail cimemre semmi nem érkezett info@honlapom domain cimére beérkezett a email, benne a honlap logója és külön jpg fájlban, más semmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomjbmhu Posted January 11, 2017 Author Share Posted January 11, 2017 Az biztos, hogy nem kell 777-re állítani. Ha csak egy logót küld akkor megnézted már a sablon belsejét FTP-n vagy adminban a fordítások között? Kedves Attila, Irtam sms-t, hogy csörögjél rám, amikor van időd és visszahívlak. Debug semmilyen hibát nem mutatott. Olvastam több helyen, hogy a forditási fájlokban, attól függően, hogy milyen programmal szerkesztik, bekerülhet egy "/" jel, és minden szerkesztéskor hozzáad egy újabbat. A "/" is lehet oka, hogy nem megy ki az email. Megnyitottam és átirtam a gépemre telepitett 1.6.1.10 html fájljait Notepad++ segitségével. Utána feltöltöttem ftp-vel a /mails/hu könyvtárba. Ezt követően a honlapomon kosárba tett termék rendelés visszaigazolása és a banki utaláshoz adatokat tartalmazó email beérkezett gmail cimemre (vevő), de az office@admin cimemre még mindig csak a kép jön. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts