highnoon Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Czy jest możliwe prowadzenie blogu na preście jako uzupełnienie sklepu? Jak to wygląda od strony technicznej? Jaki moduł, zarówno darmowy i płatny, umożliwiają to w najlepszym stopniu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Komijo Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 https://codecanyon.net/item/blog-for-prestashop/6717465 - nam zawsze rozwiązuje sprawę, działa dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 highnoon Posted January 10, 2017 Author Share Posted January 10, 2017 Dzięki Krótki rzut na Printy i wygląda całkiem fajnie. Z darmowych rozwiązań jest w ogóle dostępne coś sensownego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Krystian Podemski Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Cześć, jestem autorem tego modułu z Code Canyon, jeśli masz jeszcze jakieś pytania to chętnie odpowiem. Z darmowych jest SmartBlog, powstał jako alternatywa, nie wiem czy jest dalej rozwijany i nie wiem jak wygląda sprawa z supportem, wiem jednak, że autor narzekał na brak czasu i fakt, że nie opłaca mu się udzielać wsparcia za darmo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
highnoon
Czy jest możliwe prowadzenie blogu na preście jako uzupełnienie sklepu? Jak to wygląda od strony technicznej? Jaki moduł, zarówno darmowy i płatny, umożliwiają to w najlepszym stopniu?
3 answers to this question
Recommended Posts