3mati Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 (edited) Witam korzystam z wersji presty shop 1.7 i podczas dodawania produktów wyskakuje cały czas komunikat nie można zaktualizować ustawień. Dzieje się tak tylko przy niektórych kategoriach. Gdy zmienie kategorię na inną produkt bez problemu sie zapisuje Edited January 10, 2017 by 3mati (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 xrav Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Poradziłeś sobie z tym? Mam ten sam problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 jacek_s Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Ja też dopisuję się do tej listy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 e_com Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Raczej programiści presty polskiego forum nie czytują. Błędy zgłaszajcie do Bug Trackera: http://forge.prestashop.com/secure/Dashboard.jspa To za parę miesięcy może 1.7 będzie nadawała się już do użytku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tomputer Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Witam. Mam ten sam problem prestashop 1.7.0.4. Usunięcie i utworzenie kategorii od nowa nie rozwiązało problemu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tomputer Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 (edited) Udało mi się rozwiązać problem. Zauważyłem że po przestawieniu języka sklepu z polskiego na angielski błędy pojawiają się przy dodawaniu do innych kategorii niż w przypadku języka polskiego. Przeinstalowałem w preście język angielski oraz zaktualizowałem preste do 1.7.0.5 Usunąłem i dodałem ponownie kategorie które powodowały problemy. Edited March 3, 2017 by tomputer (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
3mati
Witam korzystam z wersji presty shop 1.7 i podczas dodawania produktów wyskakuje cały czas komunikat nie można zaktualizować ustawień. Dzieje się tak tylko przy niektórych kategoriach. Gdy zmienie kategorię na inną produkt bez problemu sie zapisuje
Edited by 3mati (see edit history)Link to comment
5 answers to this question
Recommended Posts