taşdelen Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 # 78100 KARABÜK# Turkiye (KASTAMONU)ARKADAŞLAR BÖLE Bİ ADRES EVRDİM ÜYEYE İLLER BÖLÜMÜNDE KARABÜK VAR ÜLKELER BÖLÜMÜNDE TÜRKİYE VAR BÖLGELERDE ASYA VARFİYAT ARALIKLARI 0-100KG ARALIKLARI 0-1000 ARASINDAÜYE OLDUM KARABÜĞÜ VERİYORUM Bu Adres İçin Kargo Mevcut Değildir. YAZISINI ALIYORUM AYRINTILI BİR ANLATIM YAPARSANIZ SEWİNİRİM ÇOĞU İNSAN BURDA TAKILIYOR ÇÜNKÜ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 ülke seçeneklerinde türkiyeyi hangi kıta yaptıysan kargoyuda o kıta yap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taşdelen Posted June 13, 2010 Author Share Posted June 13, 2010 arkadaşım bu kargo meselesini anlatabilir misin nasıl olucak illere göre ülkelere göre kıtaya göre nasıl? şube karabükte ve türkiyede bütün illerden verilmesini istiyorum nasılbende şöletaşıyıcı Bölge : 3 üde aktif AFRİKA ASYA AVRUPAillerde karabük ülke amarika ----- bu değilşmiyo denen ?bölge ASYAÜLKELERTÜRKİYE -- ASYA ÜYE İŞLEMİNİDE TÜRKİYE KARABÜK İLÇENİN YERLERİNE İLLER VAR KASTAMNOU YAPIYORUM MECBUREN NASIL DEĞİŞTİRİCEZ BU AYARLARI?Bu Adres İçin Kargo Mevcut Değildir. BEN BU HATAYI ALIYORUM ÜYE İÇİN SONRA Link to comment Share on other sites More sharing options...
taşdelen Posted June 13, 2010 Author Share Posted June 13, 2010 BENİM İSTEDİĞİM SADECE ŞU ÜYE SEPETEKİ ÜRÜNÜ ALSIN VE BANA ONUN ADRESİ VEYA ŞU MALI İSTİYOR GİBİ Bİ MSJ GELSİN Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 kargolar için ağırlık fiyatı, gibi gibi ordaki bütün ayarları yapınca çalışır kardeş. eğer yapamazsan pm at yardımcı olurum sana.kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
taşdelen Posted June 14, 2010 Author Share Posted June 14, 2010 safa kardeş bu işi halledebilir misin ya ben bi türlü çözemedim bu kargo işini gösterebilir misin bana [email protected] msn adresim uzaktan yardım ile yapabnilir miyiz benim için önemli çünkü Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts